Laatst bijgewerkt: 16-03-2023

Onze selectiecriteria

31Onderzochte producten

70Bestede uren

19Beoordeelde onderzoeken

233Verzamelde opmerkingen

De Power Supply 1000 Watt is een voeding. Hij zet een soort elektrische stroom om in een andere soort stroom, zodat je die in je computer of ander elektronisch apparaat kunt gebruiken.

Een Voeding 1000 Watt zet netstroom (120 of 240 volt) om in gelijkstroom met lage spanning voor je computer. Hij heeft een ingebouwde koelventilator om de interne componenten koel en stabiel te houden, wat vooral belangrijk is als je je systeem gaat overklokken. De PSU voedt ook alle andere apparatuur in je kast, zoals ventilatoren, harde schijven enz.
Beste 1000 watt voeding: Onze selectie

Marsgaming 1000 Watt Voeding

De MARSGAMING MPB1000 voeding garandeert u de kwaliteit, professionaliteit en prestaties waarnaar u op zoek bent. Maar let op: hoewel een 1000 watt voeding voldoende is, moet u altijd rekening houden met het feit dat geen enkele voeding continu op 90% efficiëntie zal werken. Kies altijd de juiste voeding voor uw specifieke behoeften en configuratie.

Aerocool 1000 Watt Voeding

Ontdek de ongeëvenaarde kracht en prestaties van de AeroCool 1000 watt voeding, het ultieme middelpunt voor uw systeem. Met de MPG A750GF verbeterde ventilatie bent u verzekerd van fluisterstille werking, dankzij de 12 cm zwarte ventilator die de luchtcirculatie in startstand vertraagt tot 800 omw/min. Zo wordt de levensduur van uw voeding verlengd en blijft de ideale temperatuur altijd behouden.

Ontdek de kracht van KOLINK’s 1000 Watt voeding voor uw high-speed computer. Met een indrukwekkend maximaal vermogen van 1000 Watt en een 80 Plus Bronzen certificering, bent u verzekerd van minstens 85/82/82% vermogen bij 50/20/100% belasting. Deze efficiënte en veilige computervoeding is uitgerust met een grote 14 centimeter ventilator die de door de voeding geproduceerde warmte perfect verdraagt en de temperatuur constant houdt.

1000 watt voeding: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Voedingen 1000 Watt zijn er en wat bepaalt een goed product?

De Voeding 1000 Watt is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

Een goede voeding 1000 Watt is er een die de juiste aansluitingen voor je computer heeft en voldoende vermogen om alle onderdelen te laten werken. Hij moet ook geschikt zijn voor eventuele toekomstige upgrades die je wilt of nodig hebt, zoals het toevoegen van een nieuwe grafische kaart of het vervangen van een interne harde schijf. Een PSU van goede kwaliteit zal een hoge efficiëntie hebben (meer dan 80%) en weinig rimpeling (minder dan 5mV). De ventilator binnenin zou ook niet veel lawaai mogen maken, hoewel dit meestal met wat smeermiddel verholpen kan worden als hij te luid is. Je zult ook een betrouwbaar toestel willen dat van een gerenommeerd merk komt, zoals Corsair, Antec, Cooler Master enz., die vooral bekend staan om hun stille PSU’s.

Wie moet een Voeding 1000 Watt gebruiken?

De Corsair CX Serie Modulaire voeding is ideaal voor PC gamers, enthousiastelingen en iedereen die een betrouwbare PSU wil die goede prestaties levert voor een uitstekende prijs.

Op basis van welke criteria moet je een Voeding 1000 Watt kopen?

De beste manier om een goede voeding 1000 Watt te kiezen is door er zo veel mogelijk recensies over te vinden, zodat je kunt zien welke eigenschappen en nadelen de verschillende modellen hebben. Daarom raden we je aan enkele van onze recensies over voedingen te lezen, die je een goed idee geven van de voor- en nadelen van elk product.

Antwoord: De Voeding 1000 Watt die je op het oog hebt mag niet te goedkoop en niet te duur zijn. Het is altijd goed om een evenwicht tussen die twee te hebben. Is hij erg goedkoop, dan kan er iets mis zijn met zijn kwaliteit en duurzaamheid. Aan de andere kant, als hij te duur is voor je budget of dat bedrag niet waard, dan zou dat in de toekomst ook problemen betekenen bij het opnieuw kopen van een nieuwe, want ze gaan toch niet lang mee.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Voeding 1000 Watt?

Voordelen

De voordelen van de Voeding 1000 Watt zijn dat hij een goede prijs heeft, betrouwbaar is en gemakkelijk te installeren. Hij heeft ook veel andere eigenschappen die in dit artikel besproken zullen worden.

Nadelen

Hij weegt ongeveer 1,5 pond, dus is hij misschien niet handig om mee te nemen.

Heb je extra apparatuur nodig om een Voeding 1000 Watt te gebruiken?

Nee, het enige wat je nodig hebt is een standaard stopcontact.

Welke alternatieven zijn er voor een Voeding 1000 Watt?

In de volgende grafiek vergelijken we de belangrijkste kenmerken van Voeding 1000 Watt alternatieven die door concurrenten worden aangeboden. Je vindt meer alternatieven in onze vergelijkingstabel hieronder. De getoonde prijzen zijn bij benadering en gebaseerd op een maandelijkse abonnementsprijs van $10/maand (klik voor een gratis proefversie).

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • EVGA
  • Zalman
  • be quiet.

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste 1000 watt voeding in onze review kost ongeveer 45 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 217 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies