Laatst bijgewerkt: 08-06-2022

Onze selectiecriteria

18Onderzochte producten

85Bestede uren

32Beoordeelde onderzoeken

166Verzamelde opmerkingen

Een 3D Blu Ray speler is een apparaat dat de hoge definitie video-inhoud van een blu ray disk afspeelt. Het kan ook gewone DVD-schijven en CD’s afspelen, maar het zal geen HD-DVD’s of standaard DVD’s kunnen afspelen.
3d blu ray speler: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste 3d blu ray speler: Onze selectie

Panasonic 4K Speler

Maak kennis met de Panasonic 4K Player- ervaar ultra HD resolutie als nooit tevoren. Met 4k upscaling en adembenemende 3D beeldkwaliteit word je ondergedompeld in je favoriete films, foto’s en muziek. Verbind eenvoudig met je thuisnetwerk via een LAN verbinding en geniet van een snelle en comfortabele bediening dankzij de dual core processor en HDMI bediening.

Panasonic 3d blu ray speler

Dit product is perfect voor iedereen die de best mogelijke beeldkwaliteit zoekt. Met 4k upscaling en 4k jpeg weergave kun je genieten van je favoriete films, foto’s en muziek in verbluffend detail. De wlan functie maakt het gemakkelijk verbinding te maken met het internet en toegang te krijgen tot video on demand diensten als Amazon Instant Video en Netflix. De dual core processor zorgt voor een snelle en responsieve werking, terwijl de hdmi bediening het navigeren door je inhoud vergemakkelijkt. Je kunt met deze handige speler ook media van een USB stick of PC/NAS op je thuisnetwerk afspelen.

3D Blu-Ray speler

Maak kennis met de 3D Blu-Ray speler die je home entertainment naar nieuwe hoogten zal brengen. Deze speler biedt adembenemende beelden in full HD kwaliteit, of je nu in 2D of in 3D kijkt. Hij upscaled ook DVD’s voor een betere weergave. Plus, met Netflix en andere spannende internet apps ingebouwd, kom je nooit dingen tekort om te kijken. En dankzij de gemakkelijke LAN verbinding is integratie in je thuisnetwerk een fluitje van een cent. Of je nu films wilt kijken, naar muziek luisteren, of foto’s bekijken die op een USB stick of externe harde schijf staan, deze speler maakt het allemaal mogelijk – gemakkelijk.

Verbind je HDMI apparaat met een 4K HDTV of Projector

Zoek je een manier om je HDMI bronapparaat aan te sluiten op je 4K HDTV of grootbeeld projector, maar wil je niet inboeten aan geluidskwaliteit? Zoek niet verder dan de HDMI 2.0 Audio Splitter. Met deze converter kun je digitale audiosignalen via optische coaxiale interface of 3,5 mm stereo jack extraheren en genieten van verliesvrije, stabiele overdracht van audiosignalen. Hij ondersteunt ook HDR functie voor een nog meeslepender ervaring. Met brede compatibiliteit en eenvoudige plug-and-play bediening is dit de perfecte oplossing voor al je HDMI verbindingsbehoeften.

3d blu ray speler: Vaak gestelde vragen

Welke soorten 3D Blu Ray Speler zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten 3D Blu Ray Spelers. De ene is de stand-alone speler, die zowel 2D als 3D films kan afspelen zonder dat je extra apparatuur nodig hebt. De andere is een thuisbioscoop systeem dat voor het gemak al je audio/video componenten in één doos bevat. Beide hebben hun eigen voor- en nadelen, dus het is aan jou om te beslissen welk type het beste bij je behoeften past.

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten als je een 3D Blu Ray speler koopt. Het eerste waar je op moet letten is het aantal HDMI poorten dat hij heeft, want dat bepaalt hoeveel apparaten er tegelijk op aangesloten kunnen worden. Je moet ook nagaan of je TV HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) ondersteunt en zo ja, kijk dan of de speler dat ook doet. Dit is belangrijk want zonder HDCP ingeschakeld op beide componenten komt er geen geluid uit je luidsprekers. Tenslotte wil je er zeker van zijn dat het apparaat een Ethernet poort heeft voor het geval er geen Wi-Fi beschikbaar is waar je woont of werkt – vooral handig als je meerdere spelers met elkaar verbindt met apps zoals Plex Media Server, die we hieronder bespreken.

Wie moet een 3D Blu Ray speler gebruiken?

Iedereen die de best mogelijke beeldkwaliteit van zijn 3D Blu Ray discs wil genieten. Een goed voorbeeld hiervan zou iemand zijn met een HDTV die geen ingebouwde 3D mogelijkheden heeft, maar er toch 3D inhoud op wil bekijken.

Op basis van welke criteria moet je een 3D Blu Ray speler kopen?

Je moet een 3D Blu Ray speler kopen op basis van de volgende criteria. Eerst moet je rekening houden met je budget en hoeveel geld je ervoor wilt uitgeven. Kijk dan naar de andere kenmerken die erbij horen, zoals de compatibiliteit met verschillende formaten discs en of er een optie voor draadloze verbinding is of niet. Zorg er tenslotte voor dat je online beoordelingen van klanten bekijkt voor je een aankoopbeslissing neemt, zodat je tevreden kunt zijn over wat ze over dit product in het bijzonder te zeggen hebben.

Het is belangrijk om te letten op de resolutie van de 3D Blu Ray speler. Je moet hem ook vergelijken met je TV en andere apparaten die je erop wilt aansluiten, om er zeker van te zijn dat ze compatibel zijn met elkaar.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een 3D Blu Ray speler?

Voordelen

3D Blu Ray Spelers zijn de nieuwste technologie op het gebied van home entertainment. Ze kunnen zowel 2D als 3D films afspelen, en ook gewone DVD’s en CD’s. De beeldkwaliteit is verbluffend; het is net alsof je in de bioscoop naar een film kijkt. Er zijn ook veel andere kenmerken die deze spelers zo geweldig maken – ze hebben ingebouwde Wi-Fi om inhoud van Netflix of Hulu Plus te streamen, USB poorten om je digitale camera of thumb drive met foto’s erop aan te sluiten (leuk voor feestjes.), Ethernet aansluitingen als je rechtstreeks van je computer wilt streamen in plaats van draadloos Internet te gebruiken. de lijst gaat maar door. Meer informatie over dit alles vind je hier: http://www.3dtvstoreonline.com/blu_ray_players/features/.

Nadelen

Er zijn geen nadelen aan een 3D Blu Ray speler, maar er is wel een nadeel waarvan je je bewust moet zijn. Als je TV niet in staat is om in 3D af te spelen dan zal hij alleen 2D beelden op het scherm weergeven en dit kan tot enige teleurstelling leiden als je beelden van volledige HD kwaliteit verwachtte. De meeste moderne TV’s ondersteunen echter wel 3D, dus dit zou niet echt een probleem moeten zijn voor wie een nieuwe speler wil kopen.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Panasonic
  • SOOMFON
  • Sony

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste 3d blu ray speler in onze review kost ongeveer 25 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 300 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Recensies