Laatst bijgewerkt: 21-02-2022

Onze selectiecriteria

20Onderzochte producten

54Bestede uren

12Beoordeelde onderzoeken

198Verzamelde opmerkingen

Het is een voeding die 700 Watt continu vermogen kan leveren. Dit betekent dat hij in staat is voortdurend deze hoeveelheid stroom te produceren, zolang er geen andere componenten in je computer zijn die meer dan hun deel van de stroom uit de PSU trekken.

De voeding is een apparaat dat de wisselstroom (AC) uit je stopcontact omzet in gelijkstroom (DC). Daarna stuurt het die naar alle onderdelen in je computer.




Beste 700 watt voeding: Onze selectie

700 watt voeding: Vaak gestelde vragen

Welke soorten 700 Watt voedingen zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten 700 Watt voedingen, de Actieve PFC en de Niet-Actieve PFC. Het verschil tussen deze is dat een actieve power factor gecorrigeerde eenheid zijn uitgang zo regelt dat hij beter overeenkomt met de ingangsspanning dan een niet-actieve. Dit betekent dat hij met kabels van mindere kwaliteit of beschadigde kabels kan worden gebruikt zonder schade aan je computer componenten te veroorzaken.

De beste 700 Watt voeding is er een die de juiste hoeveelheid vermogen heeft voor je systeem. Hij moet ook betrouwbaar en efficiënt zijn en een goede garantie hebben. Tenslotte moet hij geleverd worden met alle kabels die nodig zijn om alles goed op elkaar aan te sluiten.

Wie moet een 700 Watt voeding gebruiken?

Als je een high-end grafische kaart gebruikt, zoals de Radeon HD 5970 of GeForce GTX 480, dan kun je beter een 700 Watt voeding gebruiken.

Op basis van welke criteria moet je een 700 Watt voeding kopen?

Je kunt verschillende maatstaven gebruiken om de waarde van een 700 Watt Voeding te beoordelen. De prijs is slechts één aspect dat je in overweging moet nemen bij het zoeken naar de beste 700 Watt Voeding voor je behoeften – je moet je ook afvragen of het merk, het model, en de algemene bouwkwaliteit goed genoeg zijn.

De meeste merken bieden garanties van twee jaar lang (de langste garantie op onze lijst gaat tot 10 jaar). Is dat te kort naar je smaak, dan raden we je aan voor Antec of Corsair te gaan, want die hebben allebei een garantieperiode van minstens vijf jaar.

Bij het vergelijken van voedingen moet je op het volgende letten:

– Wattage. Het belangrijkste aspect van een PSU is zijn vermogen, niet zijn grootte. Een kleinere PSU met een hoog vermogen verdient de voorkeur, omdat hij je op de lange duur geld bespaart doordat hij minder elektriciteit nodig heeft om te werken dan meerdere kleine PSU’s zouden doen.

– Rendement (%). Dit vertelt je hoeveel energie je apparaat uit elk ingevoerd kilowattuur (kWh) haalt. Bijvoorbeeld, als een 700W voeding een rendement heeft van 80%, dan wordt 800 Watt elektriciteit omgezet in 400 Watt bruikbare energie in je computersysteem – dit betekent dat 20% verloren gaat door warmte-afvoer of omzettingsverliezen in het apparaat zelf. Een efficiënte 700W voeding kan helpen deze verliezen te verminderen en zo de totale prestaties te verhogen tegen lagere kosten dan andere eenheden met hogere verliespercentages; er zijn echter enkele uitzonderingen waarbij duurdere maar onefficiënte modellen de voorkeur kunnen krijgen boven goedkopere maar zeer efficiënte, omdat ze ondanks hun lagere efficiëntie toch eigenschappen bieden zoals betere spanningsregeling of stillere werking – zorg er dus voor dat je recensies leest voor je een aankoopbeslissing neemt.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een 700 Watt voeding?

Voordelen

De voordelen van een 700 Watt voeding zijn dat ze de meeste moderne componenten kan voeden. Hij is ook zeer efficiënt, wat betekent dat er minder afvalwarmte wordt geproduceerd en dat hij dus stiller werkt.

Nadelen

Het belangrijkste nadeel van een 700 Watt voeding is dat hij niet zo veel componenten van stroom kan voorzien als de grotere toestellen. Dit betekent dat je je computer misschien zult moeten upgraden om al je hardware apparaten goed te laten werken.

Heb je extra apparatuur nodig om een 700 Watt Voeding te gebruiken?

A. Nee. De 700 Watt Voeding is een volledig functionele voeding die gebruikt kan worden met elke computer of apparaat dat tot 700 Watt vermogen nodig heeft.

Zijn er alternatieve oplossingen voor 700 Watt Voeding?

Ja, er zijn veel alternatieve oplossingen voor 700 Watt Voeding. De beste oplossing is echter om je 700 Watt Voeding te vervangen door een nieuwe.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • be quiet.
  • Thermaltake
  • EVGA

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste 700 watt voeding in onze review kost ongeveer 60 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 157 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies