Laatst bijgewerkt: 16-03-2023

Onze selectiecriteria

22Onderzochte producten

43Bestede uren

19Beoordeelde onderzoeken

134Verzamelde opmerkingen

Je kunt Arabische letters direct typen met behulp van een speciaal toetsenbord.
Beste Arabisch toetsenbord: Onze selectie

Annadue Arabisch Toetsenbord

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Verwen uzelf met het Annadue Arabisch toetsenbord, speciaal ontworpen om u een professionele en comfortabele typervaring te bieden. Dankzij het uitstekende vakmanschap zult u genieten van duidelijke en duurzame tekens die niet snel vervagen. Met maar liefst 104 toetsen bent u verzekerd van een effectief en nauwkeurig typen, perfect voor zowel kantoor- als thuisgebruik.

Zunate Arabisch Toetsenbord

Ontdek het Zunate Arabische toetsenbord, ontworpen om u een uitstekende gebruikservaring te bieden bij al uw kantoor- of thuistaken. Dit hoogwaardige toetsenbord heeft duidelijke en duurzame tekens, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze niet gemakkelijk zullen vervagen. Dankzij het vakmanschap van Zunate zal dit toetsenbord een verrijking zijn voor uw professionele leven.

Dpofirs Arabisch Toetsenbord

Het Dpofirs Arabisch toetsenbord maakt gebruik van Bluetooth 3.0 voor overdracht over lange afstanden, zodat u kunt genieten van draadloze en draagbare connectiviteit. Gebruik het toetsenbord waar en wanneer u maar wilt – het is klein, licht en neemt weinig ruimte in beslag. Gemakkelijk mee te nemen en compatibel met Android, OS X en Windows-systemen, biedt dit veelzijdige toetsenbord u de vrijheid om comfortabel te typen in elke situatie. Maak vandaag nog de overstap naar het Dpofirs Arabisch toetsenbord en ervaar het gemak en de efficiëntie van een kwaliteitstoetsenbord op maat gemaakt voor u.

Arabisch toetsenbord: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Arabisch Keyboard zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn 3 soorten Arabische toetsenbordindelingen. De eerste is de QWERTY lay-out, die al meer dan een eeuw gebruikt wordt en oorspronkelijk ontwikkeld werd om Engelstaligen in staat te stellen snel te typen op schrijfmachines. Deze toetsenbordindeling heeft geen letters gemeen met de Arabische taal, dus gebruikers die weten hoe ze Arabische tekens (Arabisch alfabet) moeten lezen of schrijven zullen enige tijd nodig hebben om aan deze toetsenbordindeling te wennen voor ze hem effectief kunnen gebruiken.

De tweede heet een AZERTY lay-out en werd speciaal ontworpen voor Franstaligen, maar werkt ook goed voor het typen in andere Europese talen die een soortgelijk alfabet hebben, zoals Spaans, Italiaans enz. Wil je echter alleen met je rechterhand typen, dan is dit misschien een goede optie, want alle toetsaanslagen worden gemaakt door toetsen van links naar rechts in te drukken in plaats van van boven naar beneden zoals de meeste toetsenborden tegenwoordig doen.

Tenslotte is er wat we noemen “QWERTZ” wat staat voor Querty Wertzianz Deutschschtajtsch Zentrumssystems – Duitse woordspeling die ‘schrijfmachine’ betekent. Het is eigenlijk gewoon een andere naam die Duitsers geven wanneer ze verschillende manieren uitproberen om hun

Een goed Arabisch toetsenbord moet gemakkelijk te gebruiken zijn, en het moet een hoge mate van nauwkeurigheid bieden. Het is ook belangrijk dat de toetsen groot genoeg zijn zodat ze gemakkelijk ingedrukt kunnen worden door mensen met grote vingers of lange nagels. De meest voorkomende klacht over toetsenborden in het algemeen is dat sommige letters aan elkaar vast lijken te zitten, wat het typen moeilijk en tijdrovend maakt. Dit probleem bestaat niet op een Arabisch toetsenbord, want aan elke toets is maar één letter verbonden (in tegenstelling tot het Engels waar er twee of drie letters per toets kunnen zijn).

Wie moet een Arabisch toetsenbord gebruiken?

Iedereen die in het Arabisch wil typen. Dit omvat zowel moedertaalsprekers van de taal, als mensen die de taal leren en iedereen die een toetsenbord nodig heeft om in Arabische tekens te typen.

Op basis van welke criteria moet je een Arabisch toetsenbord kopen?

Je kunt de meest geprefereerde merken van Arabische toetsenborden bepalen door factoren te overwegen, zoals garantie, kosten en materiaal. Bovendien is de grootte van het toetsenbord een kwestie van persoonlijke voorkeur. Kies een Arabisch Toetsenbord dat heel gemakkelijk met je handen te bedienen is, zodat je geen problemen ondervindt als je er dagelijks lange uren op typt.

Zorg ervoor dat je de kosten vergelijkt van wat je wilt kopen. Je moet ook naar de kwaliteit van het product kijken. De prijsstelling wordt door veel factoren beïnvloed, zoals de plaats van fabricage, merknaam, import/export beleid, en andere. Het beste is om een paar handelaars te zoeken en de prijzen te vergelijken voor je een definitieve beslissing neemt

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Arabisch toetsenbord?

Voordelen

Arabisch toetsenbord is een gratis software programma waarmee je in de Arabische taal kunt typen. Het ondersteunt alle talen van de wereld, ook Engels en andere Europese talen. Je kunt het gebruiken om zonder problemen e-mails te schrijven of met je vrienden te chatten op Facebook of MSN Messenger.

Nadelen

Je kunt niet in een andere taal typen.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Bottam
  • Kirmax
  • Bewinner

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Arabisch toetsenbord in onze review kost ongeveer 4 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 64 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Recensies