Laatst bijgewerkt: 16-03-2023

Onze selectiecriteria

25Onderzochte producten

73Bestede uren

34Beoordeelde onderzoeken

144Verzamelde opmerkingen

Een batterijhorloge is een uurwerk dat een elektromechanisch uurwerk gebruikt dat aangedreven wordt door een vervangbare cel. De term “batterij” slaat op de krachtbron, niet op het soort mechanisme dat bij de werking gebruikt wordt. Met andere woorden, het maakt niet uit of je horloge kwarts of mechanische uurwerken heeft – ze worden allebei als batterijhorloges beschouwd omdat hun energie uit batterijen komt en niet uit veren (zoals bij oudere zakhorloges gebruikelijk was).

Een batterijhorloge is een mechanisch uurwerk dat de kracht van een gewone knoopcel gebruikt om het aan de gang te houden. Dit betekent dat je je horloge jarenlang kunt dragen zonder je zorgen te hoeven maken over het opwinden of vervangen van een batterij.
Beste Batterij horloge: Onze selectie

Arcas Batterij Horloge

De hoge prestaties en lange levensduur van deze Arcas knoopcellen (tot wel 5 jaar.) maken ze ideaal voor gebruik in een breed scala aan apparaten, zoals horloges, rekenmachines, speelgoed, sleutellichten en tal van andere kleine apparaten. Het elektrochemisch systeem van zinkmangaandioxide zorgt voor een constante energievoorziening, terwijl ze vrij van cadmium- en kwik zijn voor een milieuvriendelijke en veilige keuze.

Licb Batterij Horloge

Ervaar duurzaamheid en kostenbesparing met de LiCB batterij SR626SW, die hoogwaardige prestaties levert in een breed scala aan elektronische apparaten. Reken op onze LiCB-batterijen om niet te lekken tijdens gebruik of zelfs na drie jaar in uw apparaat. Gebruik onze betrouwbare en duurzame speciale batterijen in een verscheidenheid aan toepassingen, zoals keukenweegschalen, kinderspeelgoed, zaklampen, rekenmachines, afstandsbedieningen, e-books, digitale thermometers, camera’s, horloges, 3D-brillen en autosleutels.

Licb Batterij Horloge

Met uw aankoop ontvangt u 20 gloednieuwe SR920SW horlogebatterijen, 1,5V knoopcelbatterijen met een hoog vermogen. Wij van LiCB vertrouwen in onze kwaliteit en willen u daarom een absoluut risicovrije bestelling aanbieden. Mocht u niet tevreden zijn, dan ontvangt u uw geld terug. Bovendien bieden wij u een garantie van 18 maanden en vriendelijke klantenservice. Kies voor LiCB batterijen en ervaar ongeëvenaarde betrouwbaarheid en prestaties voor uw horloge en andere elektronische apparaten.

Batterij horloge: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Batterijhorloge zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten Batterijhorloges, het eerste is een horloge dat een interne oplaadbare batterij heeft en dat opgeladen kan worden door het in een willekeurige USB poort te steken. Het tweede type Batterijhorloge gebruikt vervangbare batterijen zodat je je helemaal geen zorgen hoeft te maken over het opladen. Beide horloges gaan jaren mee op één stel batterijen.

Een goed Batterijhorloge moet een hoge kwaliteit hebben. Je moet vele jaren op het uurwerk kunnen vertrouwen, dus is het belangrijk dat je er een koopt dat bestand is tegen water en andere elementen. Het moet ook duurzaam genoeg zijn zodat het niet gemakkelijk breekt als je het laat vallen of tegen iets hards stoot, zoals meubels of muren. De batterij van het horloge moet ook lang meegaan, want dan hoef je niet vaak batterijen te vervangen, wat op de lange duur geld bespaart. Kijk ten slotte naar het ontwerp – past het bij je stijl? Past het bij wat je meestal draagt? Zo ja, ga dan je gang en schaf er een aan.

Wie moet een Batterijhorloge gebruiken?

Iedereen die wil weten hoeveel tijd er nog op zijn batterij zit.

Op basis van welke criteria moet je een Batterijhorloge kopen?

De keuze van een Batterijhorloge moet afhangen van de precieze behoefte. Er zijn honderden Batterijhorloges verkrijgbaar en elk heeft verschillende kenmerken. Analyseer daarom je specifieke behoeften voordat je een Batterijhorloge koopt om complicaties bij het gebruik in de toekomst te voorkomen.

Zorg ervoor dat je de garantiedekking van een Batterijhorloge controleert voordat je het koopt. Zorg er ook voor dat het retour- en terugbetalingsbeleid van de winkel waar je van plan bent te kopen goed is.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Batterijhorloge?

Voordelen

Batterijhorloges zijn erg handig. Je hoeft je geen zorgen te maken over het om de paar maanden of zelfs jaren vervangen van de batterij, zoals bij een kwarts horloge. Ze zijn ook meestal nauwkeuriger dan de meeste kwartsuurwerken, en ze kunnen tientallen jaren meegaan als ze goed onderhouden worden.

Nadelen

De nadelen van een Batterijhorloge zijn dat het niet zo nauwkeurig en betrouwbaar is als een automatisch horloge. Ook moeten de batterijen regelmatig vervangen worden, wat voor sommige mensen onhandig kan zijn.

Heb je extra uitrusting nodig om een Batterijhorloge te gebruiken?

Nee, het Batterijhorloge is een op zichzelf staand apparaat. Het heeft geen extra apparatuur nodig om te functioneren.

Zijn er alternatieve oplossingen voor Battery Watch?

Ja, er zijn verschillende gratis en commerciële alternatieven voor Battery Watch. Je kunt PowerLogger voor Windows of Mac OS X (commercieel) of GSmartControl voor Linux/Unix (gratis) proberen.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Duracell
  • Arcas
  • FEICE

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Batterij horloge in onze review kost ongeveer 2 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 119 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies