Laatst bijgewerkt: 11-03-2022

Onze selectiecriteria

31Onderzochte producten

57Bestede uren

23Beoordeelde onderzoeken

138Verzamelde opmerkingen

Een kleine projector is een toestel dat een beeld op de muur of een scherm projecteert. Ze kunnen gebruikt worden voor bedrijfspresentaties, thuisamusement en zelfs voor educatieve doeleinden in scholen. Ze worden ook wel Pico Projectoren genoemd vanwege hun compacte afmetingen en lichte constructie, waardoor ze gemakkelijk overal mee naar toe te nemen zijn.
Beste Beamer klein: Onze selectie

Beamer klein: Vaak gestelde vragen

Welke soorten kleine projectoren zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn drie soorten Kleine Projectoren, namelijk: Home Theater Projectors, Projectors voor bedrijven/instellingen en Projectors voor onderwijs en opleiding.

Er zijn veel factoren die bepalen of een kleine projector goed is of niet. Twee van de belangrijkste zijn zijn resolutie en helderheid, die we hieronder bespreken. Andere factoren zijn kleurnauwkeurigheid, contrastverhouding, input lag (als je daar om geeft), prijs/waarde verhouding en andere. Ook die behandelen we in onze recensies.

Wie zou een kleine projector moeten gebruiken?

Kleine projectoren zijn ideaal voor iedereen die een projector wil die draagbaar is, gemakkelijk in het gebruik en in elke kamer kan worden gebruikt. Ze zijn ook ideaal als je iets wilt dat klein genoeg is om mee te nemen voor onderweg of zelfs om mee te nemen op de camping. Als je behoeften niet al te veeleisend zijn, dan zou dit type projector wel eens perfect aan je eisen kunnen voldoen.

Op basis van welke criteria moet je een Small Projector kopen?

De kleine projector moet in staat zijn om je zakelijke behoeften te ondersteunen. Je moet ook rekening houden met de prijs, de garantie en de klantenservice van de fabrikant.

Vergelijk het vermogen van de kleine projector, het soort en formaat beeldscherm, de aansluitmogelijkheden en andere kenmerken voordat je hem koopt. Kijk ook uit naar informatie over de garantie op een kleine projector om er zeker van te zijn dat je niet te veel betaalt voor iets dat waarschijnlijk al na een paar maanden stuk gaat.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een kleine projector?

Voordelen

Kleine projectoren zijn heel draagbaar en kunnen op allerlei plaatsen gebruikt worden. Ze hebben kleine voetafdrukken, zodat ze niet veel plaats innemen op je bureau of tafel. Veel modellen hebben ook ingebouwde luidsprekers voor audioweergave zonder dat je externe apparaten zoals een MP3 speler of smartphone hoeft aan te sluiten. Sommige hebben zelfs draadloze mogelijkheden waarmee je inhoud van andere bronnen zoals smartphones, tablets en computers kunt streamen via Wi-Fi-aansluitmogelijkheden (zoals Apple AirPlay). Deze soorten projectoren vereisen meestal geen extra software-installatie omdat de meeste populaire bestandsformaten ondersteunen, waaronder AVI, WMV en MPEG4 videobestanden; JPEG beeldbestanden; PDF documenten; enz., wat betekent dat er geen extra kosten aan verbonden zijn als je ze meteen uit de doos wilt gebruiken.

Nadelen

Kleine projectoren zijn niet zo helder en hebben een lagere resolutie dan grotere modellen. Ze zijn ook meestal duurder, minder draagbaar en missen de mogelijkheden van hun grotere tegenhangers.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Meer
  • Vbestlife
  • KODAK

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Beamer klein in onze review kost ongeveer 57 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 250 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies