Laatst bijgewerkt: 08-06-2022

Onze selectiecriteria

24Onderzochte producten

41Bestede uren

30Beoordeelde onderzoeken

139Verzamelde opmerkingen

Een Blu Ray speler is een apparaat dat hoge definitie films op je TV afspeelt. Het kan zowel DVD’s als Blu Rays afspelen, maar het kan geen CD’s of audiocassettes afspelen.
Blu ray speler: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste blu ray speler: Onze selectie

Sony BDP-S6700 Blu-ray speler: De perfecte manier om te kijken

De Sony BDP-S6700 Blu-ray speler is de perfecte manier om je favoriete films en TV shows te bekijken. Met zijn dual core processor geniet je van kortere wachttijden en stabiele verbindingen dankzij zijn verbeterde super Wi-Fi. Bovendien bevat het netwerk Wi-Fi (2.4 GHz, 5 GHz) met MIMO voor nog betere prestaties. Bovendien kun je hem met 1 HDMI uitgang (achter), 1 coaxiale audio-uitgang (achter), 1 USB ingang (voor), en 1 Ethernet poort (achter) gemakkelijk op je andere toestellen aansluiten. En met de draadloze multiroom mogelijkheden kun je overal en altijd naar je muziek luisteren. Bovendien kun je met de Spotify Connect functie je Spotify muziekcollectie in een handomdraai oproepen. Bovendien beschikt deze Blu-ray speler over 4K upscaling voor intenser entertainment in 3D, en ook over catch up TV en video on demand met toegang tot meer dan 300 apps (waaronder Amazon Instant Video compatibel).

De perfecte 4k HDR ervaring

Ervaar de ultieme 4k HDR ervaring met hdr10 en Dolby Vision (vanaf juli 2018) voor uitstekende weergave van details, kleuren en helderheid van vrijwel alle schijf- en bestandsformaten, waaronder Dolby Atmos en DTX soundtracks, DSD, FLAC & MP3. Ervaar een wereld van (4k) streaming met behulp van de geïntegreerde WiFi; stand-by modus geactiveerd: na 20 minuten. Aantrekkelijke vormgeving en platte constructie – de schoonheid is in elk detail te vinden. Weergave van super audio CD’s (SACD) en DVD-Audio discs.

Sony Blu ray speler

De Sony BDP-S1700 Blu-Ray speler is de perfecte manier om te genieten van je favoriete films en muziek. Met zijn schitterende weergave van hoge kwaliteit video in full HD 1080p, catch up TV en video on demand met toegang tot meer dan 300 apps incl. Amazon Instant Video Online Services voor de geavanceerde thuisbioscoopervaring met de Ethernet ingang, is deze speler er zeker van dat hij je een onvergetelijke ervaring bezorgt. Bovendien maakt zijn stroomverbruik van slechts 8,5 watt hem tot een van de meest efficiënte spelers op de markt van vandaag.

Blu ray speler: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Blu Ray Speler zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten Blu Ray Spelers. De eerste is een standaard speler die zowel CD’s en DVD’s als Blu Rays kan afspelen, terwijl het tweede type een upscaling DVD speler is die alleen DVD’s zal kunnen afspelen, maar met verbeterde beeldkwaliteit. Je moet hiertussen kiezen, afhankelijk van of je wilt dat je nieuwe machine ook oudere schijven aankan of niet.

De beste Blu Ray speler is die waarmee je je favoriete films in hoge definitie kunt afspelen. Hij moet ook een goede beeldkwaliteit en geluidssysteem hebben om je een plezierige filmervaring te geven. Je kunt ook andere functies overwegen, zoals internetverbinding, USB poorten voor het afspelen van mediabestanden of het streamen van inhoud van Netflix of Hulu Plus. Sommige spelers hebben ingebouwde Wi-Fi zodat ze geen extra hardware zoals ethernetkabels of adapters nodig hebben, wat ze handiger maakt dan andere, maar het hangt af van wat voor opstelling je momenteel thuis hebt en hoeveel geld je bereid bent aan dit apparaat uit te geven.

Wie moet een Blu Ray speler gebruiken?

Iedereen die Blu Ray discs wil bekijken.

Op basis van welke criteria moet je een Blu Ray Speler kopen?

Er zijn een aantal factoren waarmee je rekening moet houden als je een Blu Ray speler koopt. De belangrijkste factor is de prijs, die we hierboven uitvoerig behandeld hebben. Je moet ook bedenken met hoeveel apparaten je hem wilt kunnen verbinden en wat voor beeldkwaliteit aanvaardbaar zal zijn voor je behoeften. Als je vragen of bedenkingen hebt, laat ze dan gerust hieronder achter.

Kijk of je de verschillen ziet in aansluitmogelijkheden, resolutie en geluidskwaliteit. Kijk ook of hij compatibel is met je TV of niet.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Blu Ray speler?

Voordelen

Het belangrijkste voordeel van een Blu Ray speler is dat hij hoge definitie films kan afspelen. Het maakt niet uit wat voor soort TV je hebt, of het nu een LCD of plasma scherm is; de beeldkwaliteit zal met dit apparaat altijd uitzonderlijk zijn. Je moet ook weten dat er veel andere functies in deze spelers zitten, zoals internetverbinding en toegang tot online inhoudsaanbieders als Netflix en Hulu Plus. Dit betekent dat je geen extra apparatuur voor je home entertainment systeem hoeft te kopen als je alleen maar thuis een betere filmkijkervaring wilt, zonder dat je ergens anders de deur voor uit hoeft dan gewoon in je huiskamer.

Nadelen

Er zijn niet veel nadelen aan een Blu Ray speler. Het enige nadeel is dat je de schijfjes apart moet kopen, wat duur kan zijn als je al je favoriete films in high definition formaat wilt hebben.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • LG
  • Sony
  • Panasonic

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Blu ray speler in onze review kost ongeveer 37 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 300 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Recensies