Laatst bijgewerkt: 16-03-2023

Onze selectiecriteria

15Onderzochte producten

27Bestede uren

6Beoordeelde onderzoeken

78Verzamelde opmerkingen

In dit digitale tijdperk is het niet hebben van een computer als niet bestaan, bovendien is het zo’n nuttig elektronisch apparaat dat je van dienst is bij werk, studie en ontspanning. Om je te helpen de beste optie te kiezen, stelde ReviewBox voor deze gelegenheid een recensie op over de Dell computer en zijn beste modellen.

Waarom zou je onze recensies lezen? Omdat ze gemaakt zijn om al je vragen over een bepaald product te beantwoorden. We geven je informatie waar je werkelijk iets aan hebt, zoals de voor- en nadelen van een product, vergelijking met andere merken, prijsklasse, aankoopfactoren en meer, allemaal om je te helpen.
Belangrijk om te weten

 • Dell is een van de duurzaamste en betaalbaarste computers op de markt. De meeste van zijn producten zijn middenklasse, hoewel het een paar high-end collecties heeft, zoals de bekende Alienware. Ze zijn perfect als je op lange termijn prestaties zoekt.
 • De concurrentie voor computers is hevig en hoewel Dell niet kan opboksen tegen de grote jongens als Apple en Cyberpower, kan het met prijs, duurzaamheid, goede distributie en de allernieuwste processors wel aan het langste eind trekken tegen de tegenstanders van HP en Lenovo.
 • Gebruik je je Dell computer thuis of op kantoor? Welke onderdelen moet je in een Dell computer hebben? Evenals welke koffer je er bij kunt gebruiken, afhankelijk van hun functie? Dit zijn factoren die je moet overwegen voor je er een koopt.

Beste Dell Computers: Onze selectie

Dell Computer Dell Computer

Ontdek de ultieme combinatie van prestaties, stijl en betrouwbaarheid met de nieuwste DELL COMPUTER. U zult onder de indruk zijn van de razendsnelle snelheid en ongeëvenaarde prestaties, dankzij de indrukwekkende 16 GB DDR4 RAM-geheugen. Met zoveel kracht kan u tegelijkertijd meerdere taken uitvoeren, zoals het bewerken van foto’s en video’s, het spelen van games of het werken aan ingewikkelde projecten – alles zonder vertraging of haperingen.

Dell Dell Computer

Ontdek de ultieme combinatie van prestaties en visuele ervaring met de Dell XPS 15. U zult genieten van het geïntegreerde EyeSafe-displaytechnologie die schadelijk blauw licht vermindert, terwijl het levendige kleuren behoudt. Kies voor het optionele OLED-display en ervaar krachtige kleuren die uw zintuigen zullen prikkelen.

Dell Dell Computer

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Ontdek de onverslaanbare Dell computer die door experts is gereviseerd, gecertificeerd en getest voor een nieuw en betrouwbaar gebruik. U zult versteld staan van de solide en hoogwaardige robuuste behuizing, versterkt met titanium en voldoet aan de militaire normen. U zult genieten van het stille werk van de ventilator, waardoor werken met deze computer een waar plezier wordt.

It-Versand Dell Computer

Ontdek de ideale laptop voor al uw behoeften met de Dell-computer van het merk IT-Versand. Deze premium laptop is perfect voor kantoor, business, bedrijven, ondernemers, zelfstandigen, school, homeschooling, scholieren, studenten, thuiskantoorwerk en privésurfen thuis. Geniet van topprestaties dankzij de betrouwbare en krachtige Intel Core i5 6300U processor, die snelheden tot 2 x 3,00 GHz levert.

Koopgids

De computermarkt is enorm en elke dag komt er iets nieuws uit dat alles verandert, dus op de hoogte zijn van die veranderingen is niet altijd mogelijk. Het mooie is dat als je overweegt een Dell computer te kopen, je hier weet wat je moet weten om een actuele, krachtige en duurzame pc te kopen.

De Dell computer is een perfect product voor je kantoor. (Foto: Wavebreak Media Ltd / 123RF)

Wat is het verschil tussen de Dell computer en die van andere merken?

Dell is een bedrijf dat probeert te concurreren in het middensegment van de PC fabrikanten, zijn concurrentie ligt dan niet bij de reuzen als Apple of CyberPower, maar eerder bij meer toegankelijke en functionele computers als HP en Lenovo. In deze strijd kan de Dell computer in verschillende opzichten superieur zijn.

Het eerste daarvan is dat ze over het algemeen betere processors gebruiken dan HP en Lenovo, vooral als het Alienware is. Andere voordelen zijn hun superieure duurzaamheid, goede klantenservice, en hun scherm is van hogere kwaliteit. Wat de hardware betreft, handhaaft hij een uitstekende componentenindeling.

Dell Lenovo HP
Processor nieuwste generatie Intel en AMD Vóór voorlaatste generatie Intel en AMD Meeste in voorlaatste generatie generatie Intel en AMD
Storage Max 2 TB Max 1 TB Max 2 TB
RAM DDR3 en DDR4 DDR3 en DDR4 DDR3 en DDR4
Prijs Minimaal 5,000 MXN Minimaal 7.000 MXN Minimaal 4.500 MXN

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Dell computer?

De Dell computer is een product dat kan werken voor werk en voor persoonlijk gebruik, zoals het spelen van videospelletjes. Het is een middenklasse product, ideaal voor mensen die iets van kwaliteit willen. Een van de grote voordelen van een Dell computer is de goede indeling van de hardware.

Een goed ingedeelde behuizing, waar lucht doorheen kan stromen zodat hij beter ventileert, vertaalt zich meestal in een computer die robuust is en bedoeld is om jaren mee te gaan. Dell computers hebben een uitstekende beeldschermkwaliteit, ideaal voor het bewerken van video’s, foto’s, het bezoeken van sociale netwerken of het bekijken van films en series.

Voordelen
 • Grote duurzaamheid
 • Nieuwste generatie processors, Intel en AMD
 • Sterke en overzichtelijke behuizing
 • Goede klantenondersteuning
 • Geweldige resolutie en beeldschermkwaliteit
Nadelen
 • Gedegradeerd tot middensegment
 • Nieuwste generatie Alienware is Dell”s duurste
 • Beperkte opknapbeurt en onderdelenuitbreiding

Leuke weetjes: wat je nog niet wist over Dell computer

Dell en zijn computers kunnen heel wat verrassingen voor je in petto hebben, niet alleen in hun werking, maar ook in curiosa die je helpen beslissen of het de moeite waard is een bepaald model te kopen of een ander. Hier zijn er een paar.

Een computer kan “intelligent” genoemd worden als hij erin slaagt een mens voor de gek te houden dat het een mens is. Alan Turing

Welke garantie heeft de Dell computer, en hoe kan ik die claimen?

De garantie die Dell zijn kopers biedt is één jaar, en geldt alleen voor fabricagefouten of levering van een product in slechte staat. Om het geldig te maken moet je het met de aankoopfactuur naar de plaats brengen waar je het gekocht hebt (Dell of zijn erkende agenten).

De firma zal het repareren of onderdelen vervangen, als er onderdelen ontbreken. Er zijn verschillende soorten garantiediensten, die kunnen veranderen naargelang je model. Om te weten te komen hoe de jouwe is, ga je naar de officiële website van het merk, daar is de mogelijkheid van hulp aan huis.

Koopcriteria: factoren waarmee je de verschillende modellen Dell computers kunt vergelijken en beoordelen

Bij ReviewBox doen we deze rubriek graag, want het is de rubriek die je het beste advies geeft op het moment dat je het nodig hebt, vlak voor je je aankoop doet. Dit zijn de aspecten die je in staat stellen te kiezen tussen het ene Dell computermodel en het andere

 • Gebruik
 • Hardware
 • Zaak

Gebruik

Als je weet waarvoor je je computer zult gebruiken, kun je een model kopen dat speciaal voor dat doel ontworpen is en zo geld besparen of, indien nodig, functies schrappen die niet eens van belang zijn. Je kunt een Dell computer op twee manieren gebruiken.

Personal. Er zijn verschillende lijnen en modellen Dell computers die de functies bieden die je voor persoonlijk gebruik nodig hebt. Van studeren en kleine klusjes doen, tot een liefhebber van videospelletjes zijn. De middenklasse Inspiron collectie is perfect voor de eersten, en de high-end Alienware voor de laatsten.

Business. Voor meer prestaties voor je bedrijf kun je afzonderlijke collecties kopen of in Dell combo’s. Dell Precision is een van de bekendste lijnen voor kantoor- en zakelijk gebruik, net als Latitude. In Mexico biedt deze firma voor deze producten 36-maanden leasing aan.

Hardware

Uiteindelijk komt de kwaliteit van een computer, ongeacht het merk, neer op de kracht, kwaliteit en duurzaamheid van de hardware. Hoewel Software belangrijk is en Dell momenteel Windows 10 draait, is het bij de aanschaf nog belangrijker te weten welke prestaties je van je nieuwe computer zult krijgen.

Processor. Het hart van de Dell computer is de processor, de meeste modellen hebben mid-range Intel I5 en AMD Ryzen 7 van verschillende generaties. Als je iets geavanceerds zoekt, kun je kijken naar hun Alienware collectie met Intel i7 en zelfs de nieuwste generatie i9 processoren. Voer zo veel taken uit als je wilt en op hoge snelheid.

Ram. RAM is ook een van de hardwares die ons in staat stelt snelheid te hebben wanneer onze Dell computer zijn taken uitvoert. Momenteel heeft Dell computers met DDR3 RAM (tot 8 Gb per geheugen) en DDR4 (tot 32 Gb per geheugen). Hoewel ze meestal modellen met 8, 12 en 18 GB RAM aanbieden.

Grafische kaart. Voor video- en beeldbewerkers, en voor gamers, is het hebben van een grafische kaart van vitaal belang, omdat ze enorme visuele prestaties mogelijk maakt. De beste Dell modellen in dit opzicht zijn de Inspiron en de Alienware, die gemaakt zijn voor gaming. Je vindt er NVIDIA GTX 1060, 1080 en zelfs TITAN kaarten.

Opslag. Stel je voor dat je een superkrachtige Dell computer hebt, maar waar je geen software op kunt hebben, geen video, niets, alleen het besturingssysteem, gek is dat niet? Daarom biedt deze firma computers van 500 GB tot 2 TB HDD (Hard Drive Disk) opslagruimte. Hoewel je er meer kunt kopen en zelfs SSD.

Case

De behuizing beschermt je computer niet alleen tegen indringers, maar ook tegen vuil en elk statisch contact dat het elektrische systeem kan beschadigen. Belangrijker is dat de indeling van de kast zorgt voor de ventilatie en luchtstroom die je componenten in goede conditie houden.

Mid-ATX. Dit is een van de meest voorkomende gevallen op de markt, met een gemiddelde grootte, tussen 30 en 40 cm lang en 20 tot 35 cm breed. Dell weet zijn koffers heel goed te verdelen, en biedt uitstekende ventilatie en ruimte voor elk van de onderdelen. Ze zijn uiterst compact.

ATX. De ATX of Full ATX kast wordt aangeboden door lijnen als Alienware die veel ruimte nodig hebben voor componenten als de grafische kaart. Meestal heeft hij meer ingangen (minimaal 5 USB), meer dan 2 ventilatoren en overal LED verlichting. De afmetingen kunnen variëren van 35 tot 45 cm lang.

Mini ATX. Er zijn een paar Mini ATX behuizingsmodellen voor Dell computers, maar die worden meestal gebruikt in kantoren waar de ruimte beperkt is. De afmetingen van deze toestellen variëren van 18 cm tot 30 cm in lengte, en hun breedte van 25 tot 30 cm.

(Zichtbare foto: Pexels / Pixabay)

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies