Laatst bijgewerkt: 19-05-2022

Onze selectiecriteria

35Onderzochte producten

66Bestede uren

28Beoordeelde onderzoeken

185Verzamelde opmerkingen

Een draadloze luidspreker is een luidspreker die niet rechtstreeks op een geluidsbron aangesloten hoeft te zijn. In plaats daarvan kan hij het signaal draadloos ontvangen van een ander apparaat, zoals een geluidskaart of computer. Draadloze luidsprekers worden ook wel “Bluetooth luidsprekers” genoemd omdat ze Bluetooth technologie gebruiken voor de overdracht van signalen en gegevens tussen apparaten.
Draadloze luidspreker: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste Draadloze luidspreker: Onze selectie

Anchor Soundcore 2 Bluetooth luidspreker: De ultieme party metgezel

De Anchor Soundcore 2 Bluetooth luidspreker is perfect voor elk kerstfeest. Met zijn stabiele verbinding, krachtige bas en ongelooflijke afspeeltijd houdt deze luidspreker het feest de hele avond gaande. Het ultracompacte en vederlichte ontwerp maakt hem gemakkelijk overal mee naartoe te nemen, terwijl de IPX7 water- en stofdichtheid garandeert dat hij zelfs de meest intense feestjes kan doorstaan.

Neem het feest overal mee naartoe met de JBL Xtreme 3.

Ben je op zoek naar een draadloze luidspreker waarmee je je muziek overal mee naartoe kunt nemen? Zoek niet verder dan de jbl xtreme 3. Deze draagbare luidspreker is perfect voor feestjes bij het zwembad, op het strand, of in het park dankzij zijn water- en stofdichte constructie. De jbl xtreme 3 biedt krachtig geluid met 4 drivers, 2 jbl basstralers, en een party boost functie waarmee je meerdere jbl luidsprekers kunt verbinden voor een meeslepende geluidservaring. De draadloze luidspreker wordt geleverd met een handige draagriem en een ingebouwde flessenopener, zodat je het feest gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Met tot 15 uur speeltijd na één keer opladen, bluetooth koppeling met maximaal 2 apparaten, en een geïntegreerde powerbank om op te laden, hoeft de muziek nooit te stoppen.

De JBL GO 3: De perfecte draagbare, draadloze luidspreker

De JBL GO 3 is de perfecte draagbare, draadloze luidspreker om met je mee te nemen waar je ook gaat. Met zijn duurzame, waterdichte constructie en compacte ontwerp biedt deze mini Bluetooth luidspreker JBL Pro geluid; een luide en indrukwekkende bas die elk feestje leuker zal maken. De gedurfde en stijlvolle luidspreker heeft een water- en stofdicht ontwerp, compleet met een geïntegreerde lus om hem gemakkelijk mee te nemen. Dit maakt reizen met muziek gemakkelijk en leuk, of je nu op weg bent naar het zwembad of het park. De JBL GO 3 is de ideale luidspreker voor muziekliefhebbers die veel onderweg zijn; met 5 uur afspeeltijd na één keer opladen en Bluetooth 5.1 connectiviteit kun je de hele dag zonder zorgen genieten van je favoriete muziek.

Draadloze luidspreker: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Draadloze Luidsprekers zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten draadloze luidsprekers, actieve en passieve. Actieve luidsprekers hebben ingebouwde versterkers om de luidsprekerdrivers van stroom te voorzien, terwijl passieve dat niet hebben. Passieve systemen vereisen een externe versterker of ontvanger met een lijnniveau uitgang om ze op de luidsprekers aan te sluiten. Het voordeel van een actief systeem is dat je om het even welke geluidsbron kunt gebruiken zonder je zorgen te hoeven maken over het volume, en dat je ruimte bespaart door extra apparatuur uit je opstelling weg te laten (versterker/ontvanger).

Het belangrijkste is de geluidskwaliteit. Het moet natuurlijk, helder zijn en veel bas hebben. Je wilt elk detail in je muziek of filmsoundtrack horen zonder vervorming bij hoge volumes. Als je naar klassieke muziek luistert dan moet het niet als rock ’n roll klinken. En als diezelfde luidspreker ook luid genoeg kan spelen voor een feestje – nog beter. Een goede draadloze luidspreker levert dit alles met gemak.

Wie zou een Draadloze Luidspreker moeten gebruiken?

Iedereen die vanaf zijn smartphone, tablet of laptop naar muziek wil luisteren, naar een film wil kijken of spelletjes wil spelen.

Op basis van welke criteria moet je een Draadloze Luidspreker kopen?

Het eerste en voornaamste criterium is de geluidskwaliteit. Je moet ook nagaan of hij een lange levensduur van de batterij heeft, goede verbindingsmogelijkheden, gemakkelijk te bedienen bediening, enzovoort.

Je moet letten op het bereik van een Draadloze Luidspreker. Het is belangrijk te weten hoe ver je je van je apparaat kunt verwijderen voordat je de verbinding ermee verliest. Dit helpt je te bepalen of die luidspreker de moeite van het kopen waard is of niet, afhankelijk van waar en wanneer je hem denkt te gebruiken.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Draadloze Luidspreker?

Voordelen

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van een draadloze luidspreker. Ten eerste heb je niet het gedoe om luidsprekerdraad van je geluidsbron naar elke afzonderlijke luidsprekerplaats te leiden. Ten tweede kun je meerdere luidsprekers op verschillende plaatsen gebruiken en ze toch allemaal bedienen met één afstandsbediening of schakelaar aan de muur of het plafond (indien van toepassing). Ten derde, als er een probleem is met een van je bedrade luidsprekers is het voor iemand die niet veel van audiosystemen weet gemakkelijker om problemen op te lossen omdat hij alleen naar dat ene toestel hoeft te kijken in plaats van draden door muren en plafonds te moeten trekken tot hij vindt waar iets fout ging. Tenslotte leveren de meeste draadloze systemen betere prestaties dan hun bedrade tegenhangers, vooral omdat ze meer vermogen over langere afstanden kunnen overbrengen zonder aan kwaliteit in te boeten, en ook omdat ze meer flexibiliteit bieden bij het plaatsen van toestellen in de kamer omdat er geen beperkingen zijn op de afstand die een bepaalde kabel kan afleggen voor hij extra versterking nodig heeft.

Nadelen

Er zijn een paar nadelen aan het gebruik van draadloze luidsprekers. Het eerste is dat je stroom voor de luidspreker nodig hebt, wat betekent dat hij aan een stopcontact of verlengsnoer gebonden zal zijn. Dit kan beperken waar je je geluidsinstallatie plaatst en kan betekenen dat je draden door muren moet trekken als die er nog niet zijn. Een ander nadeel van draadloze systemen is storing door andere apparatuur zoals mobiele telefoons, magnetrons en tl-verlichting; dit kan statische elektriciteit op het audiosignaal veroorzaken waardoor het soms moeilijk is om duidelijk te horen.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Vifa
  • hahawali

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Draadloze luidspreker in onze review kost ongeveer 5 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 119 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Recensies