Laatst bijgewerkt: 08-06-2022

Onze selectiecriteria

26Onderzochte producten

45Bestede uren

14Beoordeelde onderzoeken

135Verzamelde opmerkingen

Een draagbare dvd-speler is een apparaat waarmee je onderweg films kunt bekijken. Het wordt meestal geleverd met een koptelefoon en heeft een LCD scherm om te bekijken.
Draagbare dvd speler: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste draagbare dvd speler: Onze selectie

Draagbare DVD Speler

Deze ultradunne draagbare DVD-speler is perfect voor onderweg. Hij is gemakkelijk te installeren en wordt geleverd met een hoofdsteunhouder voor stevige installatie in de meeste auto’s. Met zijn grote, draaibare HD beeldscherm biedt deze DVD speler de ultieme kijkervaring. Hij ondersteunt ook CD, DVD+R(-R), DVD+RW(-RW), VCD, SVCD-R(RW), CD-R(RW) alle regio’s behalve Blu-Ray en is compatibel met multimediabestanden via USB en SD-Card (maxFAT32GB).

De perfecte draagbare DVD-speler

Deze draagbare DVD speler is de ideale metgezel voor je vermaak en voor onderweg. Je kunt films synchroniseren op grote schermen met de bijgeleverde AV kabel en afstandsbediening en genieten van je vrije tijd. Bovendien kan onze draagbare DVD speler ook gemakkelijk worden gedraaid en aan de hoofdsteun van de autostoel worden bevestigd. Een ideale metgezel voor je kinderen om de karikatuur op de autotocht te observeren. Inclusief AV-kabel & afstandsbediening & houder voor de hoofdsteun van de autostoel .

Sunpin draagbare DVD speler

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

De Sunpin draagbare DVD-speler is de perfecte metgezel voor je thuisamusement of voor onderweg. Met een uniek ontwerp en uitstekend vakmanschap biedt deze speler een uitstekende kijkervaring met HD beschermende schermen en ingebouwde dubbele stereoluidsprekers die het volume luider en duidelijker maken. De dubbele hoofdtelefoonaansluiting maakt het mogelijk dat twee kinderen tegelijk kunnen kijken. Bovendien heeft de sunpin een geschiedenis van meer dan 15 jaar O&E ervaring op audio en video gebied.

Nieuwste Sunpin Creatief Scherm Toetsenbord – Verbeterde Gebruikerservaring

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Dit is de nieuwste versie van het Sunpin creatief schermtoetsenbord en het komt met een paar nieuwe functies om je gebruikservaring te helpen verbeteren. Het ontwerp van het toetsenbord voorziet je van een extra besturingssysteem onder het scherm, waardoor het zowel draagbaarder is als je een “echt comfortabele” ervaring geeft. Het 2021 hoge resolutie scherm is groter en helderder dan ooit tevoren, dankzij de 270 graden draai- en 180 graden omklapfunctie. We weigeren schermen en materialen te recyclen, dus je weet dat je telkens een gloednieuw product krijgt. Deze vernieuwde versie heeft ook vermenselijkte functies zoals anti-vibratie om onderbrekingen door schudden te verminderen en ingebouwde dual-stereo luidsprekers voor een luider volume. Het is de perfecte metgezel voor je gezin, vooral als je kinderen hebt, vanwege zijn eenvoudige besturingssysteem. Je kunt hem ook op andere toestellen aansluiten met AV-kabels of de bijgeleverde afstandsbediening gebruiken. Tenslotte ondersteunt hij meerdere formaten, waaronder CD, DVD, VCD, SVCD-R(RW), CD -R(RW) zonder enige regionale beperkingen.

Draagbare dvd speler: Vaak gestelde vragen

Welke soorten draagbare Dvd spelers zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn drie soorten draagbare dvd spelers. Ze omvatten de draagbare dvd speler met ingebouwd scherm, draagbare dvd spelers zonder ingebouwd scherm en tenslotte is er ook nog het externe beeldscherm dat aan elk type dvd speler bevestigd kan worden.

Een goede draagbare Dvd-speler moet een duidelijk beeldscherm hebben, zodat je de beelden duidelijk kunt zien. Hij moet licht van gewicht zijn en klein genoeg om in je handtas of rugzak te passen. De speler moet ook een wisselstroomadapter bevatten om hem op te laden, en batterijen voor als er geen stroombron beschikbaar is. Een afstandsbediening maakt het gemakkelijker het toestel te bedienen zonder het direct met je handen te hoeven aanraken.

Wie moet een draagbare Dvd-speler gebruiken?

Draagbare DVD spelers zijn ideaal voor mensen die onderweg films willen bekijken. Ze zijn ook perfect voor autoritten, lange vluchten en kampeertrips. Heb je kinderen of reis je veel, dan is dit zeker iets dat je moet overwegen te kopen.

Op basis van welke criteria moet je een draagbare Dvd-speler kopen?

De keuze van een draagbare Dvd-speler moet van de gebruiker afhangen, want er zijn grote soorten draagbare Dvd-spelers die met verschillende specificaties komen. Er is ook nog een andere factor waarmee je rekening moet houden, en dat is het budget dat je ervoor opzij hebt gezet. Om je te helpen beslissen, hebben we hieronder enkele belangrijke factoren belicht:

1) Resolutie – Een hogere resolutie betekent een betere beeldkwaliteit en meer details in je video’s of foto’s. Ga indien mogelijk voor minstens 720p zo niet 1080p Full HD (1920 x 1080 pixels). Dit zorgt ervoor dat al je films er prachtig uitzien, zelfs als je ze afspeelt op een LCD TV scherm of projector. Je kunt hier onze gids bekijken over wat resoluties betekenen en hoe ze de kwaliteit van de videoweergave beïnvloeden . 2) Batterijduur – Hoe lang gaan de batterijen mee? Welk type batterij gebruikt deze speler? Ondersteunt hij oplaadbare batterijen? Deze vragen moeten beantwoord worden voor je een draagbare DVD speler koopt, dus zorg ervoor dat je recensies leest van andere gebruikers die er ervaring mee hebben 3) Grootte & Gewicht – De meeste mensen geven de voorkeur aan kleinere toestellen omdat ze gemakkelijker mee te nemen zijn, maar grotere kunnen een betere geluidsweergave bieden 4) Verbindingsmogelijkheden – Krijg ik een HDMI poort/USB poorten/SD kaartsleuf enz.

Zorg ervoor dat je de specificaties van een draagbare Dvd-speler controleert voor je hem koopt. Er is meer dan één type draagbare dvd speler op de markt, dus zorg ervoor dat je alle mogelijke opties te zien krijgt voordat je je op een bepaald model richt. Zoek ook uit welke eigenschappen voor jou en je gezinsleden belangrijk zijn bij het gebruik van dit product.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een draagbare Dvd-speler?

Voordelen

Draagbare DVD spelers zijn erg handig omdat ze gemakkelijk kunnen worden meegenomen en overal gebruikt. Ze hebben ook veel functies waarmee je optimaal van je favoriete films kunt genieten. Als je onderweg naar DVD’s wilt kijken, dan is een draagbare DVD speler wat je nodig hebt.

Nadelen

Er zijn enkele nadelen aan een draagbare dvd-speler. Een ervan is dat de levensduur van de batterij kort kan zijn, en dat je hem misschien vaak moet opladen als je hem langere tijd gebruikt. Een ander nadeel is dat ze niet zoveel mogelijkheden hebben als andere dvd spelers, zoals surround geluid of geheugenkaartsleuven. Ze hebben ook de neiging gemakkelijk bekrast te raken omdat ze klein en licht van gewicht zijn, dus zorg ervoor dat je er een koopt met een anti-kraslaag op het scherm.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • SUNPIN
  • SUNPIN
  • Lenco

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Draagbare dvd speler in onze review kost ongeveer 8 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 275 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Recensies