Laatst bijgewerkt: 16-03-2023

Onze selectiecriteria

20Onderzochte producten

42Bestede uren

32Beoordeelde onderzoeken

85Verzamelde opmerkingen

Een vouwhoesje is een hoesje dat over de voorkant van je toestel vouwt en met magneet of klittenband sluit. Het is een gemakkelijke manier om je scherm te beschermen zonder extra massa toe te voegen, maar het kan onhandig zijn als je het toestel wilt gebruiken terwijl het nog in de hoes zit.
Beste Flipcase: Onze selectie

Tucch Flipcase

Ontdek de perfecte metgezel voor uw iPhone 13 Mini (5,4 inch) met de TUCCH Flipcase: een nauwkeurige en stijlvolle bescherming die exclusief is ontworpen voor uw toestel. Met deze flipcase zijn alle functies en bedieningselementen, zoals luidsprekers, camera en andere aansluitingen, gemakkelijk toegankelijk dankzij de nauwkeurige uitsparingen. Let op: Deze hoes is niet geschikt voor iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max of andere mobiele telefoonmodellen.

Ganbary Flipcase

De slimme uitsparingen van deze flipcase zorgen ervoor dat u gemakkelijk toegang heeft tot alle essentiële functies van uw Samsung Galaxy A13 4G. Maak prachtige foto’s, laad uw telefoon op, luister naar muziek of voer telefoongesprekken, zonder de telefoon uit de flipcase te halen. Dankzij de nauwkeurige uitsparingen voor de camera, oplader, luidspreker, hoofdtelefoon en netschakelaar blijft uw telefoon volledig functioneel terwijl deze wordt beschermd.

Flipcase: Vaak gestelde vragen

Welke soorten vouwkoffers zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn drie soorten vouwtassen. De eerste is het standaard vouwetui, dat aan één kant een klein vakje heeft om pasjes en geld in te bewaren. Dit type etui kan gebruikt worden om je telefoon zowel staand als liggend te dragen (bij sommige telefoons). De tweede soort is vergelijkbaar maar heeft twee vakken; één voor je telefoon en een ander groter vak waarin de meeste tablets tot 10 inch lang en 7 inch breed passen. Tenslotte is er de “Tablet-Only” versie zonder kaart/geldgleuf – alleen een open ruimte die groot genoeg is voor elke tablet tot 10″ x 7″ x 1 inch dik (ook iPad Air 2 & Pro modellen), en ook voor veel eReaders zoals Kindle Voyage, Nook Glowlight Plus, Kobo Aura H2O Edition 2 enz.

Een goed opvouwbaar hoesje is er een dat perfect om je telefoon past, en dat de juiste hoeveelheid vakjes voor je heeft. Hij moet ook van kwaliteitsmateriaal gemaakt zijn, zodat hij je toestel goed beschermt.

Wie moet een vouwkoffer gebruiken?

Iedereen die zijn iPad tegen krassen en deuken wil beschermen en hem toch als tablet wil kunnen gebruiken.

Op basis van welke criteria moet je een vouwkoffer kopen?

De keuze van een vouwkoffer moet afhangen van de eisen van de gebruiker. Sommige mensen zoeken het meest betaalbare, terwijl anderen kwaliteit boven prijs stellen. Voor wie zijn Vouwkoffer regelmatig en langdurig wil gebruiken, raden we aan iets goeds te kopen, zowel in kwaliteit als in prijs. We raden je af goedkope producten te kopen omdat ze minder duurzaam zijn en maar een beperkte tijd gebruikt kunnen worden. Probeer, indien mogelijk, ook beoordelingen van andere klanten te vinden

Een van de belangrijkste factoren is het materiaal. Het moet duurzaam zijn en gemakkelijk schoon te maken. Wil je een Vouwkoffer die je jarenlang van dienst zal zijn, dan doet het gebruikte materiaal er veel toe.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een opvouwbare koffer?

Voordelen

Uitklapbare beschermhoezen zijn een goede optie voor wie zijn iPad wil beschermen tegen krassen en kleine valpartijen, maar niet de extra omvang van een harde beschermhoes nodig heeft. Ze zijn ook ideaal als je je tablet liever in portrait mode (verticaal) gebruikt dan landscape (horizontaal).

Nadelen

Het belangrijkste nadeel van een vouwhoesje is dat het niet dezelfde mate van bescherming biedt als andere hoesjes. Een hard shell of hybride hoesje beschermt je telefoon tegen vallen, maar een vouwhoesje met zachte schaal biedt misschien slechts minimale bescherming tegen krassen en kleine stoten. Zoek je maximale bescherming tegen vallen, overweeg dan in plaats daarvan een waterdicht OtterBox Defender serie of LifeProof Fre serie beschermhoesje te kopen.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Joliy
  • YJBE
  • chuty

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Flipcase in onze review kost ongeveer 11 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 102 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Recensies