Laatst bijgewerkt: 16-03-2023

Onze selectiecriteria

15Onderzochte producten

16Bestede uren

2Beoordeelde onderzoeken

64Verzamelde opmerkingen

Vandaag leer je op welke criteria je moet letten bij het kopen van een iPhone hoesje. Er zijn veel mogelijkheden en om je bij je aankoop niet te vergissen lees je de Koopgids zorgvuldig.

Open-en-sluit modellen, rubberachtige uitvoeringen, siliconen motieven en zelfs de basisformaten van iPhone hoesjes zijn succesvol om hun moderne vormgeving. In de tekst leer je hoe je een versie kiest die het gezicht van je mobiel is.
Belangrijk om te weten

 • Je hebt verschillende kleurmogelijkheden voor iPhone hoesjes. Er zijn zelfs transparante versies.
 • Grotere modellen beschermen de telefoon meer, maar creëren overtollige bulk in de zak.
 • Kleinere edities zijn eenvoudig te dragen, sommige modellen zijn bestand tegen stoten en vallen.

Beste iPhone hoesjes: Onze selectie

Jetech Iphone Hoesje

Ontdek het perfecte hoesje voor uw iPhone 11 met het JETech iPhone hoesje. Speciaal ontworpen voor de iPhone 11 met een grootte van 6,1 inch, combineert dit hoesje zowel PC als TPU-materialen voor optimale bescherming en een verfijnde uitstraling. Het slimme binnenste stippenontwerp voorkomt die vervelende watermerken aan de achterkant en zijkanten van uw toestel. Bovendien zorgt het slanke ontwerp ervoor dat uw iPhone 11 soepel in uw zak glijdt zonder extra massa.

Jetech Iphone Hoesje

Trakteer uzelf op het ultieme iPhone XS en iPhone X 5.8 inch hoesje van het gerenommeerde merk JETech. Ontworpen met hoogwaardige materialen zoals PC en TPU, krijgt u met dit hoesje zowel stijl als duurzaamheid. Het slanke ontwerp zorgt ervoor dat uw iPhone zijn elegante uitstraling behoudt, terwijl de ultra-transparante en krasvaste achterkant uw telefoon beschermt tegen beschadigingen.

Jetech Iphone Hoesje

Ervaar het gebruiksgemak van dit JETech hoesje, gebouwd met hoogwaardige siliconen en pc-materialen voor een zijdezachte aanraking en comfortabele grip. De binnenkant van zachte microvezelvoering zorgt ervoor dat de achterkant van uw telefoon vrij blijft van krassen.

Jetech Iphone Hoesje

Het ingenieuze ontwerp met kleine stippen aan de binnenkant voorkomt die vervelende watermerken op de achterkant en zijkanten van uw telefoon. De ultra transparante en krasbestendige achterkant zorgt ervoor dat uw iPhone er altijd als nieuw uitziet, terwijl de verhoogde randen extra bescherming bieden voor het scherm en de camera.

Koopgids

Met een iPhone hoesje is je toestel veiliger. Sommige opties zijn zacht en werken om je handen comfortabeler te laten aanvoelen. Zie nu de complete gids die je bij je aankopen begeleidt:

Barack Obama está ao lado de um homem que segura um Iphone com capa.

Een iPhone hoesje voorkomt dat je mobiele telefoon per ongeluk uit je handen glijdt. (Bron: janeb13 / Pixabay)

Hoe maak je je iPhone hoesje schoon?

Een van de ergste gevoelens is het zien van een iPhone hoesje met die gelige kleur van overmatig gebruik.

Ga voor het wassen bij de fabrikant na welke producten wel of niet zijn aangewezen om het hoesje schoon te maken.

Normaal kun je bij harde hoesjes water en dan een beetje afwasmiddel aanbrengen, met iets zachts wrijven en afspoelen om het schuim te verwijderen. Gebruik voor diepe reiniging andere oplossingen

 • Natriumbicarbonaat
 • Isopropylalcohol
 • Sanitair water
 • Bleekmiddel
 • Multifunctionele reiniger
 • Azijn

Waarom een iPhone hoesje gebruiken?

Hoe vaak heb je je iPhone op het nachtkastje willen leggen door hem per ongeluk tegen de muur te stoten? Als je toestel niet bedekt is kan het breken omdat de inwendige onderdelen gevoelig zijn.

Op elk moment kan je toestel uit je zak of van je bureau vallen. Dit zijn druppels van een paar meter die geabsorbeerd worden door een iPhone hoes van topkwaliteit. Meer voor- en nadelen staan in de tabel:

Voordelen
 • Prijsdiversiteit
 • Diverse kleuren
 • Beschermt tegen stoten en vallen
 • Bescherming tegen krassen
 • Gediversifieerde formaten
 • Voor verschillende soorten gebruikers
Nadelen
 • Gemakkelijk vuil te worden
 • Grote modellen zijn slecht om in je zak te steken
 • Slanke edities zijn ondoeltreffend tegen vallen van meer dan 5 meter

Wat is het beste iPhone hoesje?

Over het algemeen verdeelt de markt de soorten iPhone hoesjes volgens bepaalde categorieën. Leer nu enkele formaten kennen en zie welke keuze het meest geschikt is

 • Basic: Meest voorkomende versie met bescherming voor de achterkant en zijkanten van het toestel.
 • Bumper: Compact product (licht en minder omvangrijk) dat alleen de randen beschermt, die gevoelig zijn voor krassen en minder bestand tegen stoten.
 • Silicone / TPU: Siliconen versies zijn kneedbaarder en eenvoudiger te wassen. TPU edities hebben stijfheid, hoewel ze een zekere buigzaamheid bieden.
 • Flip: Productie die open en dicht gaat, gebruikt om te beschermen tegen vuil, vet, vallen van geringe hoogte of krassen.
 • Super beschermend: Kies voor wie zijn iPhone volledig wil beschermen.

Aankoopcriteria: Factoren om iPhone hoesjes modellen te vergelijken

Er zijn iPhone hoesjestrends voor alle soorten levensstijlen, van sportievelingen tot formele profielen. Om je leven als shopper gemakkelijker te maken, vergelijk je de aanbiedingen volgens deze ideeën

 • Waterdicht
 • Kleuren
 • Afmetingen
 • Technologie

Hieronder vind je meer informatie van de criteria:

Duas estantes de uma loja repletas de capa para Iphone.

Leer hoe je Iphone cover aanbiedingen van elkaar kunt onderscheiden. (Bron: newswatch / Pixabay)

Waterproof

Een waterdicht product is duur. Let, voor je een bepaald model koopt, op de meter capaciteit die het in water kan weerstaan, en op de dieptebeperkingen.

iPhones werken in water met de juiste covers.

iPhones werken in water met de juiste covers. Gangbare normen voor waterbestendige iPhone hoesjes ondersteunen tot 1 uur en de limiet van 2 meter diepte. Daarmee kun je je toestel ook in het zwembad gebruiken!

Kleuren

Hoe meer maatwerk, hoe hoger de prijs van modellen met hetzelfde materiaal kan zijn. Zo kost een basis aangepast hoesje meer dan een basis hoesje zonder veel aanpassingen, maar minder dan een waterdicht model.

Lichte kleuren maken het je gemakkelijker je iPhone terug te vinden in een slecht verlichte omgeving. Donkere patronen passen bij formele omgevingen zoals werk of universiteit. Transparante edities kosten minder.

Afmetingen

Heb je een mooi iPhone hoesje gevonden dat je nu wilt kopen? Kalmeer, voor je uitzoekt of het model compatibel is met je toestel.

Soms vertelt de beschrijving van de verpakking zelf voor welk toestel het hoesje is: iPhone 8, iPhone X, o.a..

Maar er zijn ook aanbiedingen zonder deze specificatie, dus moet je de afmetingen van je telefoon op het puntje van je tong hebben om je niet te vergissen in de maat van het iPhone hoesje.

Technologie Anti-schok- en val-eigenschappen maken de modellen duurder, maar dit is de prijs die je moet betalen voor superieure bescherming. Sommige samenstellingen worden aan militaire tests onderworpen om de veiligheid van de iPhone in ongunstige situaties te garanderen.

Er zijn verschillende normen ontwikkeld in high-tech laboratoria om schokken beter op te vangen. Kijk of het gewenste model technologie heeft die een professionele bescherming garandeert.

(Zichtbare foto bron: Varin Rattanaburi / 123rf)

Recensies