Laatst bijgewerkt: 08-06-2022

Onze selectiecriteria

27Onderzochte producten

88Bestede uren

19Beoordeelde onderzoeken

175Verzamelde opmerkingen

Een Iptv ontvanger is een apparaat waarmee je naar IPTV kanalen kunt kijken. Het kan op je televisie worden aangesloten en je kunt er live TV mee streamen van het internet of inhoud op aanvraag afspelen.
Iptv ontvanger: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste iptv ontvanger: Onze selectie

De perfecte Streaming Media Speler

Dit product is perfect voor iedereen die zijn favoriete shows en films in hoge definitie wil kunnen streamen. Met de nieuwste technologie is deze streaming mediaspeler zeker van een soepele en ononderbroken ervaring. Het intuïtieve menu maakt het gemakkelijk te vinden wat je zoekt, of het nu in het Duits, Engels, Russisch of Turks is. En als je een liefhebber bent van kamperen, is deze speler ook geschikt voor dat doel. Bovendien zorgt het extra veilige octagon define linux os ervoor dat je gegevens beschermd zijn terwijl je dit product gebruikt.

De XS2: De Krachtigste Digitale Full HD Satelliet Ontvanger

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

De XS2 is de kleinste en krachtigste digitale full HD satellietontvanger op de markt. Hij bevat een externe infrarood ontvanger met LED segmentdisplay en muurbevestiging, waardoor hij perfect is voor elke home theater opstelling. Met de DVB-S2 tuner van de XS2 kun je hoge definitie video ontvangen tot 1080p (full HD), en de diseqc, unicable, fastscan en usals ondersteuning maken hem compatibel met elke satellietschotel. Bovendien biedt de XS2 netwerktoepassingen zoals YouTube, IPTV, weersvoorspelling en andere (als een USB WLAN adapter is aangesloten). Een WLAN adapter wordt meegeleverd 2 x USB 2.0 poorten voor opslagmedia en WLAN adapter USB mediaspeler Conax kaartlezer EPG elektronische programmagids ondertitels & teletekst maken dit tot een van de meest functierijke ontvangers die vandaag verkrijgbaar zijn.

De X1-Gold: De perfecte satelliet ontvanger

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

De X1-Gold is de nieuwste in onze lijn van hoge-definitie satellietontvangers. Met zijn ingebouwde multistream tuner kan hij signalen van meerdere satellieten tegelijk ontvangen, waardoor hij de perfecte keuze is voor klanten met complexe opstellingen. De X1-Gold ondersteunt ook t2mi en hardware blind scan, waardoor hij een van de meest veelzijdige ontvangers op de markt is.

De perfecte advertentietitel voor dit product is: SX889 – Het Ultieme HD Streaming Apparaat

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Dit is het perfecte toestel voor iedereen die zonder veel moeite zijn favoriete programma’s en films in HD wil kunnen bekijken. Het intuïtieve menu maakt het gemakkelijk te vinden wat je zoekt, of het nu in het Duits, Engels, Russisch of Turks is. De nieuwste technologie zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot streaming van de beste kwaliteit die beschikbaar is, en het toekomstbestendige ontwerp betekent dat deze box alle nieuwe ontwikkelingen in de toekomst zal kunnen bijhouden. Bovendien kun je met de DLNA & media speler functie genieten van je eigen muziek en video’s op je TV. De SX889 wordt compleet geleverd met een 150 mbit WiFi stick, gratis HDMI kabel, afstandsbediening, IR sensor, en netvoeding.

Iptv ontvanger: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Iptv ontvangers zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten Iptv ontvangers. De eerste is de software gebaseerde ontvanger en de tweede is de hardware gebaseerde ontvanger. Beide apparaten hebben hun eigen voor- en nadelen, maar voor nu bespreken we ze allebei in detail, zodat je een betere beslissing kunt nemen over welk apparaat te kopen.

De beste Iptv ontvanger is diegene die voor jou werkt. Het moet gemakkelijk te gebruiken en betrouwbaar zijn. Je hebt ook een apparaat nodig met een goede klantenservice voor het geval er iets mis gaat of als je vragen hebt over de werking.

Wie moet een Iptv ontvanger gebruiken?

Iedereen die gratis TV wil kijken op zijn computer, smartphone of tablet.

Op basis van welke criteria moet je een Iptv Ontvanger kopen?

Het eerste wat je moet doen is je behoeften evalueren. De meeste mensen weten eigenlijk pas wat ze willen als ze het zien, dus zorg ervoor dat je een duidelijk idee hebt van de eigenschappen en functies die belangrijk zijn voor je Iptv ontvanger voordat je naar specifieke modellen of merken kijkt. Als je eenmaal een globale budgetwaaier hebt bepaald, bekijk dan elke afzonderlijke eigenschap in detail om uit te zoeken welke echt belangrijk zijn en welke achterwege gelaten kunnen worden zonder al te veel aan kwaliteit in te boeten. Je moet ook bedenken hoe lang je de ontvanger wilt gebruiken – als hij maar af en toe gebruikt zal worden gedurende een paar maanden, dan heeft het geen zin extra geld uit te geven aan iets met veel geavanceerde functies als eenvoudigere modellen even goed zullen voldoen. Zal het toestel echter jarenlang regelmatig gebruikt worden, dan kun je door nu meer te investeren voorkomen dat je later weer een nieuwe moet kopen omdat de technologie vooruitgegaan is sinds je je huidige model kocht.

De twee belangrijkste factoren waar je op moet letten bij het vergelijken van een Iptv ontvanger zijn het aantal kanalen en de compatibiliteit met je televisie. Een goede iptv ontvanger moet minstens 500+ kanalen hebben, maar als je iets specifiekers zoekt zoals 4K of 3D ondersteuning, let er dan op dat hij ook compatibel is met je TV.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Iptv ontvanger?

Voordelen

Iptv Receiver is een apparaat waarmee je live TV kunt kijken op je computer, tablet of smartphone. Je kunt de programma’s ook opnemen om ze later te bekijken. Het grote voordeel van deze technologie is dat je niet alleen toegang hebt tot gratis zenders, maar ook tot betaalde en zelfs tot premium inhoud zoals films en sportevenementen. Het is alsof je thuis kabel hebt zonder er echt voor te betalen.

Nadelen

Het grootste nadeel van een Iptv ontvanger is dat hij met het internet verbonden moet zijn om je favoriete zenders te kunnen bekijken. Is er geen verbinding, dan heb je helemaal geen toegang tot de inhoud. Een ander nadeel is dat de meeste ontvangers niet draagbaar zijn en maar met één toestel tegelijk gebruikt kunnen worden. Je hebt ook een antenne of schotelantenne nodig als je live TV ontvangst wilt, en een of ander abonnementsplan van je provider (kabel/glasvezel).

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • HB-DIGITAL
  • Octagon
  • Infomir

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Iptv ontvanger in onze review kost ongeveer 52 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 100 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies