Laatst bijgewerkt: 16-03-2023

Onze selectiecriteria

34Onderzochte producten

54Bestede uren

15Beoordeelde onderzoeken

223Verzamelde opmerkingen

De Italiaanse toetsenbordindeling is een op Latijns-script gebaseerd toetsenbord. Het heeft dezelfde tekens als een Engels (US) of Frans (AZERTY) toetsenbord, maar in verschillende posities en met enkele extra toetsen.
Beste Italiaans toetsenbord: Onze selectie

Trust Italiaans Toetsenbord

Ontdek het gemak van het werken met het Trust Ymo Italiano toetsenbordset, speciaal ontworpen met een Italiaanse QWERTY-lay-out. Deze complete set biedt u een geïntegreerd draadloos toetsenbord met numeriek gedeelte en een draadloze muis, allemaal compatibel met Windows, macOS en Chrome OS. Creëer een opgeruimd en draadloos bureau voor een vlotte en efficiënte workflow, zonder onderbrekingen.

Trust Italiaans Toetsenbord

Ontdek het gemak van het Trust Taro Italiaans Toetsenbord, speciaal ontworpen om uw werkervaring soepeler en stiller te maken. U zult genieten van de geïntegreerde Italiaanse QWERTY-lay-out en het numerieke toetsenbord, waarmee u uw productiviteit kunt optimaliseren. Met een vloeistofbestendig ontwerp hoeft u zich geen zorgen te maken over onbedoelde spatten die uw toetsenbord beschadigen. Gewoon aansluiten en beginnen: sluit simpelweg de 180 cm lange USB-kabel aan op uw laptop of Windows-PC, MacOS of Chrome OS en ervaar het gebruiksgemak van dit eenvoudige toetsenbord.

Ewent Italiaans Toetsenbord

Ontdek het Ewent Italiaans QWERTY-toetsenbord, een perfecte combinatie van comfort, stilte en functionaliteit voor al uw professionele behoeften. Dit hoogwaardige toetsenbord is uitgerust met een intelligente kaartlezer en schrijver, geschikt voor regionale kaarten van diensten, nationale identiteitskaarten, elektronische identiteitskaarten, digitale handtekeningen en meer. Het is ideaal voor gebruik in sectoren zoals veiligheid, geneeskunde en financiën.

Surefire Italiaans Toetsenbord

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Dit multifunctionele toetsenbord is uitgerust met 3 handige multimediatoetsen, waarmee u eenvoudig het volume of de verlichting kunt regelen, muziek kunt afspelen en pauzeren, of uw browser kunt openen. Ervaar volledige precisie en controle tijdens uw game met de 25 ingebouwde anti-ghosting-toetsen, zodat het toetsenbord u nooit in de steek laat, zelfs bij het indrukken van meerdere toetsen tegelijkertijd.

Italiaans toetsenbord: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Italiaans Keyboard zijn er en wat bepaalt een goed product?

Het Italiaanse toetsenbord is een QWERTY toetsenbord. Het heeft alle letters en cijfers in het Engels, maar bevat ook enkele speciale tekens voor het typen van klinkers met accenten en andere symbolen die in vreemde talen zoals Frans of Spaans gebruikt worden.

Er zijn veel factoren die een goed Italiaans toetsenbord bepalen. Ten eerste moeten de toetsen gemaakt zijn van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en lange levensduur te garanderen. De toppen van de toetsen moeten ook prettig aanvoelen als je ze indrukt; ze mogen niet te veel lawaai maken of ongemak veroorzaken bij langdurig typen. Tenslotte is het belangrijk te bedenken hoe gemakkelijk het zal zijn je toetsenbord schoon te maken als je er iets op morst – vooral omdat Italianen dol zijn op hun koffie.

Wie moet een Italiaans toetsenbord gebruiken?

Iedereen die in het Italiaans wil typen zou een Italiaans toetsenbord moeten gebruiken. Dit geldt zowel voor mensen die in Italië wonen, als voor mensen uit andere landen die de taal spreken en een gemakkelijke manier nodig hebben om die in hun computer in te voeren zonder heen en weer te hoeven schakelen tussen talen.

Op basis van welke criteria moet je een Italiaans Keyboard kopen?

De keuze van een Italiaans Toetsenbord moet gebaseerd zijn op de kosten, de duurzaamheid, het comfort en de vraag of het toetsenbord geluidloos is of niet. De meeste mensen negeren dit aspect echter bij het kopen van een Italiaans Toetsenbord, met als gevolg dat ze later tegen problemen aanlopen.

Zorg ervoor dat je soortgelijke producten vergelijkt. Kijk of het toetsenbord alle functies heeft die je nodig hebt en of het niet kleiner is dan wat je nodig hebt. Let ook op de waardering van het product, de prijs en de verzendkosten. Vergeet ook de beoordelingen van klanten niet.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Italiaans toetsenbord?

Voordelen

De indeling van het Italiaanse toetsenbord is dezelfde als die van een standaard Amerikaans Engels QWERTY toetsenbord, maar met een extra toets aan elke kant van de spatiebalk. Dit geeft je toegang tot alle 26 letters, zowel in hoofdletters als in kleine letters, zonder dat je je handen van de thuisrij hoeft te verplaatsen.

Nadelen

Er zijn geen nadelen aan een Italiaans toetsenbord. Het is hetzelfde als elk ander standaard toetsenbord, maar het heeft een andere taalondersteuning.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Trust
  • La Caverne d’Eabani
  • Logitech

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Italiaans toetsenbord in onze review kost ongeveer 3 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 331 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Recensies