Laatst bijgewerkt: 19-05-2022

Onze selectiecriteria

33Onderzochte producten

59Bestede uren

13Beoordeelde onderzoeken

140Verzamelde opmerkingen

Het is een radio die in de keuken gebruikt wordt.
Keukenradio: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste Keukenradio: Onze selectie

De perfecte toevoeging aan je keuken: De Pll Tuner met FM Stereo-ontvangst en Digitale Zenderinstelling Bluetooth voor het streamen van muziek van Smartphone of Tablet Hands-Free functie voor het beantwoorden van gesprekken van Smartphone Wekker

Dit product is de perfecte aanwinst voor je keuken. De pll tuner met fm stereo ontvangst en digitale zenderinstelling bluetooth voor het streamen van muziek van smartphone of tablet handsfree functie voor het beantwoorden van oproepen van smartphone wekker voor korte tijd voor kook- en bakprocessen is een geweldige manier om verbonden te blijven terwijl je kookt. Met zijn Bluetooth mogelijkheid kun je gemakkelijk muziek streamen van je smartphone of tablet, waardoor het het perfecte hands-free toestel is om oproepen te beantwoorden. En als je wat extra tijd nodig hebt voor het koken of bakken, is de ingebouwde wekker er om je te helpen.

De perfecte keukenradio

Zoek je een keukenradio die gemakkelijk te bedienen is en alle functies heeft die je nodig hebt? Zoek niet verder dan deze moderne keukenradio. Met grote knoppen voor eenvoudige bediening, een FM tuner en DAB+ ontvangst met elk 30 zenders geheugen, Bluetooth muziek streaming v5.0, en een geïntegreerde CD speler, heeft deze radio het allemaal. Bovendien is op het hoge-resolutie 2,4″ TFT kleurenscherm gemakkelijk te zien wat er speelt.

Dit is de perfecte keukenradio voor iedereen die ruisvrije kwaliteit wil.

Dit is de perfecte keukenradio voor iedereen die ruisvrije kwaliteit wil via dab/dab+, fm, en megaselectie via wlan als internetradio en bluetooth functie. De wereld van streaming is binnen handbereik met spotify connect, speel eenvoudig muziek, eigen afspeellijsten en podcasts op de internetradio of maak verbinding via bluetooth. Dit goed doordachte product kan onder water met montageplaat en klemhouder zonder boren op de plank gemonteerd worden, of gewoon rechtop in de keuken of badkamer gezet worden. Als multitalent overtuigt deze dab plus radio door eenvoudige installatie en bediening, aux, 2.4″ kleurenscherm, auto-dimmer, elk 30 favoriete plaatsen, wekker. Leveringsomvang: 1x wlan radio dir355sbt; 1x montageplaat met montagemateriaal om te boren of klemhouder voor stekker; 1x voeding; 1x gebruiksaanwijzing

Keukenradio: Vaak gestelde vragen

Welke soorten keukenradio zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn veel verschillende soorten keukenradio’s, maar de meest gangbare zijn AM/FM radio’s en wekkerradio’s. De eerste is een basisapparaat waarmee je naar je favoriete muziek- of nieuwszender kunt luisteren terwijl je in de keuken kookt. Hij kan ook gebruikt worden als wekker, zodat je niet elke morgen moeite hebt om op tijd wakker te worden voor je werk. Een wekkerradio daarentegen heeft al die mogelijkheden plus extra functies zoals slaaptimers en sluimerknoppen, waardoor ze ook ideaal zijn voor slaapkamers.

De beste keukenradio is die met een goede geluidskwaliteit, een lange levensduur van de batterij en een gemakkelijk te bedienen interface.

Wie moet een keukenradio gebruiken?

Iedereen die naar muziek wil luisteren tijdens het koken of schoonmaken.

Op basis van welke criteria moet je een keukenradio kopen?

De keuze van een keukenradio is een kwestie van persoonlijke keuze. Overweeg, voordat je koopt, de volgende factoren om er zeker van te zijn dat hij nuttig en handig voor je zal zijn.

1) Doel – Wat zijn je voornaamste redenen om een keukenradio te kopen? Zoek je iets om muziek af te spelen tijdens het klussen in huis of wil je een wekker met ook weerberichten? Of misschien zou al deze functies in één apparaat voldoende zijn. Het is belangrijk dat je weet welk doel dit apparaat dient voor je een aankoopbeslissing neemt, dus bekijk onze lijst hieronder over hoe elk type het best zijn doel kan dienen.

Je moet letten op het vermogen van de keukenradio, en of hij een goede geluidskwaliteit heeft of niet. Het belangrijkste is dat je nagaat of je waar voor je geld krijgt, dus zorg ervoor dat je naar modellen binnen je prijsklasse kijkt.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een keukenradio?

Voordelen

Een keukenradio is een prima manier om naar je favoriete muziek te luisteren terwijl je kookt. Het is ook een goede optie voor wie geen dure geluidsinstallatie in zijn keuken wil, maar toch iets wil dat beter klinkt dan de doorsnee klok- of wekkerradio’s. Keukenradio’s zijn meestal klein en compact, zodat ze op elk aanrecht passen zonder al te veel ruimte in te nemen. Ze hebben ook ingebouwde luidsprekers, wat betekent dat er geen draden over de vloer lopen van je stereo of andere audio-apparatuur.

Nadelen

Het grootste nadeel van een keukenradio is dat je in de keuken moet zijn om hem te laten werken. Als je keuken niet in de buurt is van waar je de meeste tijd doorbrengt, dan kan dat onhandig zijn. Je hebt ook een stopcontact in de buurt nodig. Het zou geen zin hebben als er bij het koken of bereiden van eten en drinken steeds geen stroombron beschikbaar was.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • i-box
  • Philips Audio
  • SHANLONYI

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Keukenradio in onze review kost ongeveer 25 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 106 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Recensies