Laatst bijgewerkt: 16-03-2023

Onze selectiecriteria

21Onderzochte producten

78Bestede uren

20Beoordeelde onderzoeken

222Verzamelde opmerkingen

Een Mechanisch Toetsenbord Mac is een toetsenbord dat mechanische schakelaars gebruikt. Dit zijn het soort schakelaars dat in ouderwetse typemachines gebruikt werd, en ze zijn nieuw leven ingeblazen voor gebruik op computertoetsenborden omdat de mensen ze prettiger vinden aanvoelen dan andere soorten toetsen. Het meest voorkomende schakelaarontwerp heet tegenwoordig “Cherry MX” (wat niets met Cherry Corporation te maken heeft). Er zijn veel verschillende soorten of smaken Cherry MX schakelaars; sommige klikken luid als je ze indrukt, andere maken helemaal geen geluid – maar ze voelen allemaal heel anders aan dan hun buren.
Beste Mechanisch toetsenbord mac: Onze selectie

Rk Royal Kludge Mechanisch Toetsenbord Mac

Bovendien is de RK61 voorzien van helder LED-achtergrondlicht met 2 instelbare helderheidsniveaus, waardoor typen nog aangenamer wordt en het toetsenbord er fantastisch uitziet. Indien het toetsenbord langer dan 3 minuten niet wordt gebruikt, schakelt de achtergrondverlichting automatisch uit. Zo bespaart u stroom voor de momenten waarop u het het meest nodig heeft.

Magic-Refiner Mechanisch Toetsenbord Mac

Dankzij het niet-verlichte en ergonomische ontwerp is dit toetsenbord energiezuinig en comfortabel in gebruik, zelfs tijdens langere werk- of game sessies. Compatibel met Window XP/7/8/10/11 en Mac OS-systemen, is het MAGIC-REFINER mechanische toetsenbord perfect voor laptops, pc’s, MacBooks, PS4 en Xbox One. Ervaar nu de magie van draadloze vrijheid en efficiëntie.

Dierya Mechanisch Toetsenbord Mac

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Geniet van langdurig comfort met dit ergonomische gaming-toetsenbord. De schuine hoge en lage toetsen houden uw hand in de meest natuurlijke staat, waardoor handvermoeidheid wordt verminderd na langdurig gebruik. Om de ervaring nog aantrekkelijker te maken, is het Dierya toetsenbord uitgerust met RGB-achtergrondverlichting, met 19 LED’s en meerdere achtergrondverlichtingsmodi. Pas de helderheid en ademfrequentie naar wens aan en voltooi uw ultieme werk- en gameopstelling met dit hoogwaardige mechanische toetsenbord.

Mambasnake Mechanisch Toetsenbord Mac

Ontdek het ultracompacte MAMBASNAKE mechanische toetsenbord voor Mac, speciaal ontworpen voor uw comfort en gemak in elke situatie. Met 98 toetsen en een perfecte maat past dit toetsenbord in elke omgeving – thuis, op kantoor en zelfs tijdens het reizen. Bovendien zorgt het ergonomische ontwerp ervoor dat u niet snel vermoeid raakt tijdens langdurig gebruik, en dankzij de compacte afmetingen neemt u het eenvoudig overal mee naartoe.

Mechanisch toetsenbord mac: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Mechanisch Toetsenbord Mac zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee hoofdtypen mechanische toetsenborden voor de Mac. Het eerste is het Apple Extended Keyboard II, dat in 1995 op de markt kwam en in 1998 uit de handel genomen werd. Het heeft een standaard indeling met een uitgebreid numpad aan de rechterkant van het toetsenbord dat gebruikt kan worden als cijfertoetsenbord of voor toegang tot extra functietoetsen (F1-12). Dit model is al vele jaren uit productie, maar het blijft nog steeds populair bij gebruikers die zijn unieke vormgeving verkiezen boven andere modellen uit recentere jaren. Een andere optie is een van de vele mogelijkheden van derden, zoals Filco’s Majestouch 2 Tenkeyless Mechanical Keyboard, Matias Tactile Pro 3 of WASD Keyboards CODE 87-Key Mechanical Gaming Keyboard . Deze hebben allemaal een modern ontwerp met behoud van compatibiliteit met oudere software en besturingssystemen zoals OS X Yosemite 10.10+.

Een goed mechanisch toetsenbord voor Mac is er een dat stevig gebouwd is en prettig aanvoelt om op te typen. Het moet ook de juiste hoeveelheid functies hebben, zoals achtergrondverlichting of macro toetsen. Je kunt hier meer te weten komen over wat een goed gaming toetsenbord maakt.

Wie zou een mechanisch toetsenbord Mac moeten gebruiken?

Iedereen die een betere type-ervaring wil. Als je niet zeker weet of het iets voor je is, probeer er dan een uit bij de plaatselijke Apple Store of Best Buy en ontdek hoeveel gemakkelijker het is om erop te typen dan het traditionele rubber-dome toetsenbord dat tegenwoordig bij de meeste computers wordt geleverd.

Op basis van welke criteria moet je een Mechanisch toetsenbord Mac kopen?

Als je een gamer bent of iemand die lange uren typt, dan is het mechanische toetsenbord wat je nodig hebt. De toetsen op deze toetsenborden hebben meer veerweg en voelen beter aan dan andere toetsenborden. Ze zijn ook voorzien van achtergrondverlichting, waardoor ze ook heel geschikt zijn om in donkere kamers te typen. Deze Macs kunnen duur zijn, maar ze gaan langer mee dan gewone, dus het is de moeite waard om in eentje te investeren als je budget dat toelaat.

Zorg ervoor dat het Mechanisch Toetsenbord Mac is dat je kan geven wat je nodig hebt. Je moet de eigenschappen, prijs en klantenbeoordelingen van elk mechanisch toetsenbord mac vergelijken voor je het koopt. Dit zal een goede koop garanderen.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een mechanisch toetsenbord Mac?

Voordelen

Mechanische toetsenborden zijn duurzamer, hebben een langere levensduur en bieden een betere tactiele feedback dan hun membraan tegenhangers. Ze hebben ook de neiging luider te zijn (wat sommige mensen prettig vinden).

Nadelen

Het enige nadeel van een mechanisch toetsenbord Mac is de prijs. Een goed mechanisch toetsenbord kan je ergens van $ 100 tot $ 200 kosten, afhankelijk van welke functies het heeft en hoe luxe het eruit ziet. Als je echter bereid bent zoveel geld uit te geven voor een betere type-ervaring, dan zeg ik: ga je gang. Het zal elke cent waard zijn, naar mijn mening.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • eConnect-EU
  • ROCCAT
  • FELiCON

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Mechanisch toetsenbord mac in onze review kost ongeveer 19 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 286 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Recensies