Laatst bijgewerkt: 16-03-2023

Onze selectiecriteria

28Onderzochte producten

80Bestede uren

14Beoordeelde onderzoeken

169Verzamelde opmerkingen

Een Micro Hdmi Kabel is een kleine HDMI kabel die gebruikt kan worden met apparaten als de Amazon Fire TV Stick, Google Chromecast, Roku Streaming Stick en andere soortgelijke streaming media spelers. De micro hdmi connector op deze apparaten is kleiner dan de standaard formaat HDMI connectoren, zodat ze een speciaal soort kabel nodig hebben om ze op je HDTV of beeldscherm aan te sluiten.
Beste Micro hdmi kabel: Onze selectie

Silkland Micro Hdmi Kabel

Ontdek de magie van adembenemende beeld- en geluidskwaliteit met de Silkland bidirectionele micro-HDMI-kabel. Verbindt in een handomdraai uw tablet, notebook, digitale camera of videocamera met uw HDTV of projector, zodat u samen met familie en vrienden kunt genieten van indrukwekkende high-definition video en digitale audio. Let wel, de micro-HDMI-poort van deze kabel is niet geschikt voor mini HDMI of micro USB, maar uitsluitend voor micro HDMI (HDMI type D) naar HDMI (HDMI type A, standaard HDMI, volledige HDMI).

Kabeldirekt Micro Hdmi Kabel

Ontdek de praktische en efficiënte KabelDirekt micro HDMI-kabel. Deze micro HDMI naar HDMI kabel biedt u dé ideale oplossing voor het verbinden van uw micro HDMI-apparaten met HDTV, beamers en monitors. Helaas is deze kabel niet geschikt voor smartphones, maar wees gerust, uw tablets met een micro-HDMI aansluitpunt worden perfect ondersteund.

Ugreen Micro Hdmi Kabel

Ontdek de krachtige UGREEN Micro HDMI naar HDMI kabel, speciaal ontworpen om al uw apparaten met een micro HDMI-aansluiting, zoals camera’s, tablets, computers en meer, moeiteloos aan te sluiten op uw HDMI-scherm. Geniet van zowel prachtige HD audio- als video-overdracht met deze kabel. Let op: dit is enkel compatibel met apparaten met een micro HDMI-poort en niet met micro USB of USB-apparaten.

Ugreen Micro Hdmi Kabel

Ontdek de veelzijdigheid en kracht van UGREEN’s Micro HDMI-kabel om uw high-definition apparaten moeiteloos met elkaar te verbinden. Voordat u dit product aanschaft, is het belangrijk om te weten dat er verschillende soorten HDMI-kabels zijn, namelijk micro USB, micro HDMI en mini HDMI. Om zeker te zijn dat u de juiste keuze maakt, controleer de interface van uw apparaat en bekijk de meegeleverde afbeelding bovenaan om het verschil tussen deze kabeltypes te zien.

Micro hdmi kabel: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Micro Hdmi kabel zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten Micro Hdmi kabels. De ene is een standaard kabel en de andere heeft een Ethernet verbinding, waarmee je je apparaat via een router of modem op het Internet kunt aansluiten.

Er zijn veel factoren die bepalen of een Micro Hdmi Kabel goed is of niet. De kwaliteit van de materialen die bij de constructie gebruikt worden, en hoe goed ze in elkaar zitten, zijn allemaal van invloed op de totale prestaties van je kabel. De prestaties hangen ook af van waarvoor je hem wilt gebruiken – heb je er een nodig om regelmatig TV te kijken dan voldoet elke oude kabel, maar wil je twee computers met hoge resolutie monitoren (4K) verbinden dan zijn er wat dingen om op te letten. Als dit klinkt als iets dat voor jou van belang kan zijn lees dan onze gids hier: Wat maakt een goede HDMI kabel?

Wie moet een Micro Hdmi Kabel gebruiken?

Iedereen die een Micro Hdmi apparaat, zoals een Apple TV of Roku Streaming Stick, op zijn HDTV wil aansluiten.

Op basis van welke criteria moet je een Micro Hdmi Kabel kopen?

De keuze van een Micro Hdmi Kabel moet afhangen van de eisen die je stelt. Je moet je precieze behoeften bepalen en ze vergelijken met de eigenschappen van de verschillende modellen die op de markt zijn, voordat je een bepaald model kiest.

Vergelijk de specificaties van de Micro Hdmi Kabel, zoals de lengte, breedte en hoogte. Je moet ook nagaan of het een enkelzijdige of dubbelzijdige kabel is voordat je hem koopt.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Micro Hdmi Kabel?

Voordelen

De Micro Hdmi Kabel is een kleine en handige kabel die gebruikt kan worden om audio, video of gegevens van het ene apparaat naar het andere over te brengen. Hij heeft een HDMI aansluiting aan elk uiteinde van de kabel, waardoor hij kan worden verbonden met apparaten als HDTV’s, projectoren, DVD spelers enz.

Nadelen

Een nadeel van een Micro Hdmi Kabel is dat hij moeilijk in het gebruik kan zijn. Een ander mogelijk probleem met deze kabels is het feit dat ze niet zo duurzaam zijn als andere soorten HDMI kabel, zodat je ze in bepaalde situaties moeilijk kunt gebruiken.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • UGREEN
  • Amazon Basics
  • Rankie

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Micro hdmi kabel in onze review kost ongeveer 6 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 14 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Recensies