Laatst bijgewerkt: 16-03-2023

Onze selectiecriteria

24Onderzochte producten

43Bestede uren

20Beoordeelde onderzoeken

139Verzamelde opmerkingen

Een mobiele printer is een printer die van de ene plaats naar de andere verplaatst kan worden. Ze worden vaak in het veld gebruikt voor verkooppresentaties, beurzen en andere evenementen waar het geen zin zou hebben een printer op kantoor te hebben.
Beste Mobiele printer: Onze selectie

Gukkk Mobiele Printer

De GuKKK mobiele printer is meer dan alleen een fotoprinter – het is een veelzijdig hulpmiddel dat ook stickers, werkplannen en meer kan afdrukken. Het vormt een uitstekend cadeau voor studenten, koppels, familieleden en vrienden en helpt u om een mooi leven vast te leggen. Haal vandaag nog uw GuKKK mobiele printer in huis en ervaar het gemak en plezier van draagbaar afdrukken.

Phomemo Mobiele Printer

Met zijn compacte afmetingen van 8 x 8 x 3,2 x 3,6 inch is de Phomemo M02Pro gemakkelijk mee te nemen in uw tas. Ideaal als grappig en praktisch cadeau voor vrienden en familie. U zult versteld staan van de snelheid waarmee de printer in slechts 1,5 uur volledig kan worden opgeladen. Met de ingebouwde 1000 mAh-batterij kunt u overal printen, waar u ook bent.

Gukkk Mobiele Printer

Ontdek de toekomst van mobiel printen met de GuKKK Mobiele Printer, met revolutionaire thermische inkless printing technologie. Deze milieuvriendelijke, handige en praktische printer maakt printen zowel leuker als makkelijker, zonder gebruik te maken van inkt. Thermische zwart-witte prints laten uw foto’s er elegant en cool uitzien, perfect voor het vastleggen van uw herinneringen. Als de afdrukkwaliteit na herhaaldelijk gebruik afneemt, kunt u de laserbalk eenvoudig reinigen met alcohol om weer heldere afdrukken te verkrijgen.

Gobesty Mobiele Printer

Het brede toepassingsgebied zorgt voor eindeloze mogelijkheden. De Gobesty zakfotoprinter is ideaal voor het afdrukken van leermaterialen, werkplannen, vergadernotities en takenlijsten, waardoor het geschikt is voor kantoren, studenten, amateurarchieven en nog veel meer. Geniet van de vrijheid om overal eenvoudig en snel te printen met de Gobesty mobiele printer.

Mobiele printer: Vaak gestelde vragen

Welke soorten mobiele printers zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten mobiele printers. De eerste is een mobiele printer die je via Bluetooth met je smartphone of tablet verbindt, en de tweede soort is er een met een eigen ingebouwd scherm waarop je kunt zien wat hij afdrukt.

Het eerste waar je op moet letten is de afdruksnelheid. Je wilt een printer die minstens 10 pagina’s per minuut (ppm) kan afdrukken. Als je kleur nodig hebt, let er dan op dat hij vierkleuren kan afdrukken en zowel in zwart-wit als in full color. Hij moet ook enveloppen of etiketten aankunnen als dat nodig is. Zorg ervoor dat hij een automatische documentinvoer heeft zodat je niet elke pagina een voor een met de hand in het apparaat hoeft te laden; dit bespaart tijd bij grote opdrachten zoals facturen of kwitanties. Kijk tenslotte naar de geheugencapaciteit – hoeveel documenten kan hij bevatten? Zo komt je mobiele kantoor onderweg niet zonder papier te zitten.

Wie moet een mobiele printer gebruiken?

Iedereen die van zijn mobiele toestel wil printen. Mobiele printers zijn ideaal voor mensen onderweg, of voor mensen met weinig ruimte in hun kantoor. Ze kunnen thuis, op het werk en zelfs op vakantie gebruikt worden.

Op basis van welke criteria moet je een mobiele printer kopen?

Het eerste wat je moet beslissen is wat voor soort printer je wilt? Wil je een draagbaar of een desktop model? Als het het laatste is, hoeveel ruimte heb je dan voor je nieuwe apparaat en zal het op je bureau passen. Je moet ook nagaan of er problemen zouden zijn met het aansluiten van de printer op andere apparaten, zoals computers, laptops enz. Ook als deze gebruikt gaat worden in een kantooromgeving waar meerdere mensen dezelfde machine gedurende de dag op verschillende tijden kunnen gebruiken, is een exemplaar met ingebouwde beveiligingsfuncties misschien geschikter dan andere die geen bescherming bieden tegen ongeoorloofde toegang.

Er zijn veel factoren die je in gedachten moet houden bij het vergelijken van een mobiele printer. Je moet onder andere letten op de snelheid, de kwaliteit van de afdrukken en de compatibiliteit met andere apparaten.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een mobiele printer?

Voordelen

Mobiele Printers zijn in veel opzichten erg nuttig. Ze kunnen gebruikt worden om onderweg te printen, thuis of op kantoor en zelfs op reis. Het is een handige manier om documenten vanaf je mobiele telefoon af te drukken zonder dat je hem op een computersysteem hoeft aan te sluiten, wat ze draagbaarder maakt dan andere printers die tegenwoordig op de markt zijn. Deze eigenschap helpt je ook tijd te besparen, want je hoeft niet langer te wachten tot je weer thuis bent om je printer te kunnen gebruiken, want nu kunnen al deze taken gemakkelijk meteen met dit type toestel gedaan worden.

Nadelen

Mobiele printers zijn niet zo snel of nauwkeurig als hun desktop tegenhangers. Ze hebben ook een stroombron nodig, wat betekent dat je ze niet kunt gebruiken op plaatsen waar geen elektriciteit is.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • HP
  • Canon
  • KODAK

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Mobiele printer in onze review kost ongeveer 44 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 498 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Recensies