Laatst bijgewerkt: 21-02-2022

Onze selectiecriteria

29Onderzochte producten

48Bestede uren

26Beoordeelde onderzoeken

216Verzamelde opmerkingen

De Nzxt behuizingen zijn een set 3D geprinte onderdelen waarmee je je eigen aangepaste behuizing kunt maken voor de NZXT Kraken X52, X62 en andere koelers. Ze kunnen gebruikt worden voor elke 120mm of 140mm AIO koeler, maar we raden aan ze voor onze Kraken serie te gebruiken omdat ze speciaal voor deze koelers ontworpen werden.

De Nzxt behuizingen zijn ontworpen om te gebruiken met de NZXT Kraken X40, X60 en X80 vloeistofkoelers. Met deze behuizingen kun je je bestaande radiator gebruiken voor een nieuwe build of upgrade zonder een geheel nieuwe koeler te hoeven kopen.
Beste Nzxt behuizing: Onze selectie

Nzxt behuizing: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Nzxt Huisvesting zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten Nzxt behuizingen, de NZXT Phantom 410 en de NZXT Phantom 820. Het enige verschil tussen deze is dat de ene een venster heeft en de andere niet. Dit betekent dat je voor minder dan $ 100 een geweldige kast in handen kunt krijgen als je niet zoveel geld wilt uitgeven maar toch een mooi uitziende computer wilt hebben.

Een goede Nzxt behuizing moet tegen een stootje kunnen en gemakkelijk in het gebruik zijn. Het moet ook duurzaam zijn, een goede vorm hebben, en een lichtgewicht ontwerp. Als het product gemakkelijk mee te nemen is, zal het meer aan populariteit winnen bij mensen van verschillende leeftijdsgroepen.

Wie moet een Nzxt Huisvesting gebruiken?

De NZXT HOUSING is een geweldige keuze voor iedereen die zijn grafische kaart stijl en bescherming wil geven. Gamers, modders, systeembouwers of zelfs gewoon iemand die een aantrekkelijke behuizing zoekt, zullen de Nzxt Housing perfect vinden.

Op basis van welke criteria moet je een Nzxt Huis kopen?

Je vindt alles over de verschillende criteria die we gebruikten om Nzxt behuizingen te evalueren in onze koopgids. We baseerden onze tests op allerlei factoren, zoals prijs en eigenschappen, maar evalueerden ook honderden gebruikersrecensies van over het hele web. Met deze informatie bij de hand konden we een weloverwogen beslissing nemen over het kwaliteitsniveau van elk product.

De kwaliteit van de materialen is een van de belangrijkste dingen die je moet nagaan als je een Nzxt Behuizing koopt. Je moet altijd proberen te gaan voor modellen die duurzame en hoogwaardige materialen gebruiken, zodat je er langer plezier van hebt. Let ook op productdetails zoals garantie-informatie en garanties die verschillende winkels bieden, voordat je een definitieve beslissing neemt over welk model het beste aan je behoeften zal voldoen.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Nzxt Huisvesting?

Voordelen

De Nzxt behuizingen zijn ontworpen om de meest efficiënte en effectieve koeloplossing voor je systeem te zijn. Ze houden je componenten koel en zien er tegelijk mooi uit in elke kast.

Nadelen

Er zijn geen nadelen voor dit product vermeld.

Wat voor aanvullende hulpmiddelen zijn nodig om een Nzxt Huis te gebruiken?

De Nzxt H440 wordt geleverd met een USB 3.0 kabel en een gebruiksaanwijzing, dat is alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Welke alternatieven voor een Nzxt Huisvesting zijn er?

Er zijn veel alternatieven voor een Nzxt behuizing. Je kunt de Cooler Master Hyper 212 EVO kopen voor $ 30, of je kunt de Noctua NH-D15S nemen, een luchtkoeler die ongeveer $ 70 kost, afhankelijk van waar je hem koopt. Als je kast ruimte heeft en 120mm ventilatoren ondersteunt, zou ik aanraden twee van deze te kopen, want ze presteren beter dan alle andere single tower CPU koelers in hun prijsklasse (onder $ 100).

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Nzxt
  • Nzxt
  • Nzxt

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Nzxt behuizing in onze review kost ongeveer 39 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 199 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Recensies