Laatst bijgewerkt: 16-03-2023

Onze selectiecriteria

26Onderzochte producten

40Bestede uren

10Beoordeelde onderzoeken

153Verzamelde opmerkingen

Een reiswekker is een klein, draagbaar apparaatje waarmee je elke dag op dezelfde tijd kunt wakker worden. Het heeft een alarmfunctie en kan gebruikt worden op elke plaats waar elektriciteit is (zoals hotels).
Beste Reiswekker: Onze selectie

Hiullen Reiswekker

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Met zijn hoogwaardige uurwerk en fijne productie, krijgt u een nauwkeurige weergave van de tijd op de zeer transparante wijzerplaat. Zo ziet u in een oogopslag duidelijk de tijd. Aarzel niet om gebruik te maken van de sluimerfunctie wanneer uw wekker afgaat. Druk gewoon op de knop bovenop, en de beltoon stopt en start na 5 minuten opnieuw – eenvoudig en gemakkelijk.

Braun Reiswekker

Ontdek de ultieme reisgenoot voor al uw avonturen met de Braun reiswekker met DCF draadloze signaalbeweging. Deze slimme wekker zorgt ervoor dat u altijd op tijd bent in de meeste landen in centraal en west-Europa, zoals Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Denemarken, Zwitserland en Noord-Italië. Bovendien kunt u, als u zich in een land bevindt waar het radiosignaal niet kan worden opgeslagen, de draadloze functie eenvoudig uitschakelen en de wekker handmatig instellen.

Travelwey Reiswekker

De bediening van deze reiswekker is een fluitje van een cent. Onze digitale reiswekker beschikt over een aan/uit-knop speciaal voor gebruik op reis. Deze knop schakelt het display uit en maakt de lichtschakelaar inactief. En geen zorgen, zelfs als de wekker is uitgeschakeld, blijft de interne tijd behouden – zo hoeft u bij aankomst op uw bestemming de digitale klok niet te resetten.

Reiswekker: Vaak gestelde vragen

Welke soorten reiswekker zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn veel soorten reiswekker. Sommige hebben een ingebouwde zaklamp, andere hebben een USB aansluiting en weer andere kunnen als iPod dock of radio gebruikt worden. Het meest gebruikelijke type is de traditionele analoge klok die bovenaan twee bellen heeft om wakker te worden met ofwel muziek ofwel geluidseffecten (zoals tjilpende vogels). Een andere populaire optie is een digitaal LCD scherm dat de tijd in grote cijfers weergeeft zodat hij gemakkelijk van de andere kant van de kamer af te lezen is zonder uit bed te hoeven komen. Veel mensen gebruiken ook graag het alarm van hun mobiele telefoon omdat ze gedurende de dag meerdere alarmen kunnen instellen, waaronder een ’s avonds bij het slapengaan en een ander voor het geval je je eerste weksignaal overslaapt.

Een goede reiswekker is er een die een paar basiskenmerken heeft. Hij moet een gemakkelijk af te lezen display hebben, licht en compact genoeg zijn om mee te nemen op reis, en hij moet ook duurzaam zijn. Je wilt iets dat je overal mee naartoe kunt nemen, waar je reis ook heen leidt, zonder je zorgen te hoeven maken over beschadiging of breuk.

Wie moet een reiswekker gebruiken?

Iedereen die reist en op tijd moet zijn. Of je nu een zakenman bent of gewoon iemand die graag reist, dit is de perfecte wekker voor jou.

Op basis van welke criteria moet je een reiswekker kopen?

De keuze van een reiswekker moet gebaseerd zijn op de behoeften van de gebruiker. Men moet nagaan hoe vaak de klok gebruikt zal worden, waar hij gebruikt gaat worden, en welke eigenschappen belangrijk zijn voor die bepaalde toepassing, alvorens een beslissing te nemen.

Bij het vergelijken van een reiswekker moet je letten op de kwaliteit van de materialen waarvan hij gemaakt is. Het is ook belangrijk na te gaan of het artikel comfort zal kunnen bieden bij het gebruik. Het ontwerp en de afmetingen zijn enkele van de andere factoren die je kunnen helpen beslissen of dit artikel geschikt is voor je behoeften of niet.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een reiswekker?

Voordelen

Een reiswekker is een onmisbaar voorwerp voor elke reiziger. Je kunt hem gebruiken als reserve of als primair uurwerk, en hij is klein genoeg om in je zak te passen. Reiswekkers zijn ook ideaal voor mensen die vroeger dan hun partner willen opstaan zonder hem of haar te storen.

Nadelen

Het grootste nadeel van een reiswekker is dat het moeilijk kan zijn de tijd in te stellen. Dit maakt ze ongeschikt voor mensen die niet zo goed zijn in het instellen van klokken, of slecht zien. Ze hebben ook de neiging vrij klein en licht te zijn, zodat ze misschien niet goed standhouden als je ze op een harde ondergrond laat vallen.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Braun
  • Trevi
  • Travelwey

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Reiswekker in onze review kost ongeveer 13 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 46 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Recensies