Laatst bijgewerkt: 16-03-2023

Onze selectiecriteria

33Onderzochte producten

45Bestede uren

35Beoordeelde onderzoeken

124Verzamelde opmerkingen

Een Sftp Kabel is een speciale kabel waarmee je je computer rechtstreeks met het Internet kunt verbinden. Hij kan met elk apparaat gebruikt worden, zoals een laptop of desktop computer.

De Sftp-kabel werkt door je iPhone via USB op een computer aan te sluiten. Eenmaal verbonden kun je bestanden van de computer naar de telefoon overbrengen en omgekeerd.
Beste Sftp kabel: Onze selectie

1Attack.De Sftp Kabel

Geniet van hoge internetsnelheden zonder frustrerende onderbrekingen en maak uw leven gemakkelijker met deze fantastische 1aTTack.de SFTP kabel. Deze netwerkkabel is perfect voor zowel basis-T Ethernet netwerken en NAS-apparaten, evenals voor PowerLAN, Ethernet drive cards, sticks en ISDN-telefoons. Haal deze veelzijdige kabel vandaag nog in huis en ervaar het gemak en de snelheid van de 1aTTack.de SFTP kabel.

Premiumcord Sftp Kabel

U zult genieten van ongeëvenaarde prestaties, dankzij de 500 MHz bandbreedte en 10 Gbit snelheid, waarmee u moeiteloos uw computernetwerk kunt verbinden met snelheden tot 1000 Mbit. Deze S/FTP Patchkabel is uitgerust met RJ45-aansluitingen aan beide uiteinden en biedt optimale bescherming tegen elektromagnetische interferentie, dankzij de hoogwaardige afscherming en 100% kopergeleiders.

1Attack.De Sftp Kabel

Voor zakelijke toepassingen is deze sFTP-kabel ideaal: maak moeiteloos verbindingen met servers, telekomrouters, modems en zelfs uw FRITZ.Box. De kabel is compatibel met Cat5e, Cat6, Cat7 en Cat8 en kan als verlenging worden gebruikt met RJ45 netwerkadapters. Met snelle en stabiele verbindingen naar uw PowerLAN op de werkplek, bent u verzekerd van een betrouwbare en snelle netwerkervaring.

Goobay Sftp Kabel

De aderparen in de Goobay Cat6a kabel zijn elk omhuld met een metalen folie (PIMF), terwijl er daarnaast nog een aluminium vlechtwerk coating aanwezig is, wat zorgt voor een uitstekende bescherming tegen interferentie. De echte kopergeleider garandeert hoogwaardige prestaties zonder compromissen, aangezien er geen CCA-mengsel aanwezig is. Bovendien beschikt deze kabel over een AWG 27/7 (strandd) en een holgvrije LSZH-conforme kabelmantel, wat zorgt voor extra veiligheid en duurzaamheid.

Sftp kabel: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Sftp Kabel zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten Sftp kabel, een is de standaard kabel en een ander type is afgeschermd. De afscherming op deze kabel helpt om storing te voorkomen van andere apparaten die zich in de nabijheid kunnen bevinden. Hij voorkomt ook dat elektromagnetische straling de interne componenten van je computer of laptop, zoals harde schijven en geheugenchips, stoort. Deze afscherming kan EMI/RFI (elektromagnetische interferentie) met tot 98% helpen verminderen in vergelijking met een niet-afgeschermde versie van hetzelfde product. Afscherming beschermt je niet alleen, maar verlengt ook de levensduur van je apparatuur omdat ze niet onnodig verslijten door krachten van buitenaf die erop inwerken tijdens het overbrengen van gegevens over een Ethernet netwerkverbinding tussen computers of servers met bijvoorbeeld Cat5e kabels.

De beste Sftp Kabel is diegene die voor jou werkt. Je moet bij het bekijken van deze producten rekening houden met je eigen behoeften en voorkeuren, en ook met andere factoren zoals prijs of duurzaamheid. We hebben een aantal verschillende mogelijkheden bekeken om je te helpen deze beslissing gemakkelijker te maken.

Wie zou een Sftp Kabel moeten gebruiken?

Iedereen die bestanden moet overzetten van een computer of laptop die geen Ethernet poort heeft.

Op basis van welke criteria moet je een Sftp Kabel kopen?

De keuze van een Sftp Kabel moet van de gebruiker afhangen. Je kunt de eigenschappen van verschillende modellen beoordelen en beslissen welke het beste bij je past. Veel mensen denken dat de prijs belangrijk is bij het kopen van producten, maar het gaat er niet alleen om hoeveel iets kost; het gaat ook om de waarde op basis van eigenschappen en kwaliteit. Vergeet niet ook beoordelingen te lezen van andere klanten die dit product geprobeerd hebben te gebruiken voor je beslist, want die geven je een idee of je al dan niet tevreden zult zijn met wat je koopt in termen van prestaties, duurzaamheid enz.

Een van de belangrijkste factoren is het materiaal. Het moet duurzaam zijn en gemakkelijk schoon te maken. Als je een Sftp Kabel wilt die je jarenlang van dienst zal zijn, dan is het materiaal van het grootste belang.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Sftp Kabel?

Voordelen

Sftp kabels worden gebruikt om twee apparaten met elkaar te verbinden. Je vindt ze in allerlei soorten, waaronder USB en Ethernet. Het grootste voordeel is dat ze je in staat stellen bestanden van het ene naar het andere apparaat over te brengen zonder dat je een internetverbinding of een Wi-Fi-netwerk nodig hebt. Dit maakt ze ideaal voor het overbrengen van grote hoeveelheden gegevens tussen computers als er aan beide kanten geen toegang beschikbaar is.

Nadelen

.

Wat voor aanvullende gereedschappen zijn nodig om een Sftp Kabel te gebruiken?

Een Sftp Kabel is een hulpmiddel dat gebruikt kan worden om twee computers met elkaar te verbinden. Je hebt er geen extra gereedschap voor nodig, maar je hebt wel een Internet verbinding nodig en de juiste software op beide apparaten geïnstalleerd om goed te kunnen werken.

Zijn er alternatieve oplossingen voor Sftp Kabel?

Ja, er zijn verschillende alternatieve software programma’s voor Sftp Cable. Ik wil er hier een paar noemen: WinSCP FileZilla FTP Client SmartFTP . Elk heeft echter zijn eigen voor- en nadelen, dus kijk op de pagina van de specifieke toepassing voor details.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • deleyCON
  • deleyCON
  • deleyCON

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Sftp kabel in onze review kost ongeveer 4 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 91 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies