Laatst bijgewerkt: 16-03-2023

Onze selectiecriteria

6Onderzochte producten

18Bestede uren

5Beoordeelde onderzoeken

72Verzamelde opmerkingen

De langverwachte dag is aangebroken. Na het ordenen van je budget zoek je een geweldige Philips smart TV om films, series, tv-series, sport en nog veel meer te bekijken.

Philips smart TV’s hebben volledige toepassingen die elk detail van de kijkervaring verbeteren. Maar er zijn een paar technische details die je moet weten om de modellen van elkaar te onderscheiden en de beste keuze te maken.

Geavanceerd verlichtingssysteem, internettoegang en ongelooflijk contrast. Door uit te zoeken hoe je een Philips smart TV kunt kopen, kun je een model aanschaffen dat aan je behoeften voldoet en het hele gezin vermaakt.
Belangrijk om te weten

 • Philips smart TV vereist een robuuste breedband internetverbinding om te kunnen werken.
 • Als je een Philips smart TV koopt, heb je geen soundbar of home theater nodig om van eersteklas geluid te genieten.
 • Philips smart TV’s kunnen in grootte variëren van 32 inch tot 82 inch of meer.

Beste Smart TV Philips: Onze selectie

Philips Smart Tv Philips

Ontdek de fantastische wereld van de Philips 32 inch Full HD LED Smart TV, waar kwaliteit en technologie hand in hand gaan om u een onvergetelijke kijkervaring te bieden. U zult genieten van heldere en levendige beelden dankzij de geavanceerde Philips Pixel Plus HD beeldverwerkingstechnologie. Laat u verrassen door de rijke kleuren en indrukwekkende details die deze tv u te bieden heeft.

Philips Smart Tv Philips

Het unieke driezijdige ambilight tilt uw kijkervaring naar een nog hoger niveau. Dit innovatieve systeem zorgt voor een meeslepende lichtshow die de kleuren op uw scherm direct uitbreidt naar de muur achter de tv. Zo wordt de sfeer in uw woonkamer optimaal aangepast aan wat u kijkt en zult u zich helemaal ondergedompeld voelen in de nieuwste films en series.

Koopgids

Vaak denk je bij het bekijken van inhoud op een Philips smart TV dat je in het scherm zit, vanwege het realisme in de audio-beelden. Lees nu de woorden die je bewuster kunnen maken bij het vergelijken en kiezen van modellen.

Em um sofá uma família com quatro pessoas usando óculos 3D assistem um programa de esportes na neve.

Smart tv edities staan bekend om hun superieure kwaliteit in 3D toepassing. (Bron: Andriy Popov / 123RF)

Wat is het besturingssysteem van de Philips smart TV?

Het besturingssysteem is verantwoordelijk voor de snelheid van de navigatie en de methoden om basisfuncties zoals audio of complexere toepassingen te activeren.

De meeste smart TV’s op de markt hebben een soortgelijk besturingssysteem!

Maar in het geval van de Philips smart TV is het besturingssysteem uniek, gezien de aangepaste technologische engineering tegen crashen of ruisen.

De naam van het besturingssysteem van de Philips smart TV’s is Tizen, volledig gewijd om je in staat te stellen verschillende functies tegelijk uit te voeren zonder te crashen bij het gelijktijdig draaien van apps.

As mãos de uma pessoa em um joystick jogando um jogo de videogame.

Je kunt de Smart TV gebruiken om videospelletjes te spelen. (Bron: EVG Photos / Pexels)Op de Philips smart tv speel je online spelletjes en krijg je met meer stabiliteit toegang tot sociale netwerken. (Bron: EVG Photos / Pexels)

Hoe verbind je een Philips smart TV met het internet?

In de gebruiksaanwijzing van het apparaat staat hoe je deze verbinding maakt. De procedures werken als volgt

 • Eerst moet je de router met het televisietoestel verbinden en een paar seconden wachten.
 • Vervolgens moet je de afstandsbediening nemen en op de “Smart TV” knop drukken om het mogelijk te maken online te browsen of apps te gebruiken.
 • Als de TV niet naar het menu gaat, moet je de optie kiezen die “C/FIOS” heet.
 • Kies tenslotte het menu dat “Internet” of “Online” heet, zodat je de browser kunt gebruiken om inhoud van om het even welke site te bekijken en te bekijken. Je kunt zelfs Netflix kijken zonder de app op de Philips smart TV te gebruiken.

Waarom onderscheidt de Philips smart TV zich op de markt?

Door het unieke besturingssysteem kunnen we zeggen dat de ervaring van het kijken naar Philips smart TV intuïtiever, interactiever en plezieriger is. Met slechts één toestel kun je online werken terwijl je naar je favoriete programma’s kijkt.

Met deze toestellen kun je zelfs je programma’s opnemen en genieten van geluid van bioscoopkwaliteit zonder extra toestellen! De modellen kunnen zelfs gekleurde LED lichtjes projecteren in speciale effecten om de ervaring van de gebruikers te verbeteren.

Behalve de hoge prijs is een nadeel dat je een krachtige breedband internetverbinding moet hebben om het beste uit je Philips smart TV te halen.

Meer voor- en nadelen zie je in de tabel:

Voordelen
 • Verschillende toepassingen
 • Superieure geluidskwaliteit
 • Superieure beeldkwaliteit
 • Online verbinding en eigen besturingssysteem
 • Lichtprojectie
 • Inhoud opnemen
Nadelen
 • Internetgebruik
 • Hoge prijs
 • Kleinere modellen zijn minder slim

Welke zijn de populairste Philips smart TV modellen?

Je kunt verwachten dat je op de grotere modellen meer app mogelijkheden vindt en krachtige processors die samenwerken om de Philips smart TV te laten vliegen bij het browsen.

Op de kleinere toestellen vind je echter ook de belangrijkste apps zoals toegang tot sociale media of snelkoppelingen naar Netflix. Op elk model sluit je het digitale televisiesysteem aan.

família assistindo tv

Iedereen is onder de indruk en blij met de beeldkwaliteit op de beste Philips smart tv’s. (Bron: Katarzyna BiaÅ’asiewicz / 123RF)

De versies zijn ook allemaal slank, maar alleen grotere edities hebben meer keuzemogelijkheden om de audio aan te passen, DTVi details te controleren en te genieten van superieure diversiteit in toepassingen, met voordelen zelfs bij 3D reproducties.

Afhankelijk van de winkel die het product verkoopt kunnen we zeggen dat de garantieperiode van Philips smart TV’s met meer inches verlengd wordt. De grotere TV’s bevorderen ook de aankleding van de kamer door de projectie van mooie helderheden.

Ontdek in de tabel enkele verschillen tussen de hoofdedities:

Philips Smart TV 32 inch Philips Smart TV 43 inch Philips Smart TV 50 inch Philips Smart TV 55 inch Philips Smart TV 65 inch
Grootte in centimeters 80 cm 108 cm 126 cm 139 cm 164 cm
Kwaliteit op het scherm LED TV LED TV Full HD LED TV Ultra HD 4k LED TV Ultra HD 4k LED TV Ultra HD 4k
Audio Aanpassing Minder Minder Meer Meer Meer
DTVi No No No Ja Ja
Toepassingen Minder Minder Minder Minder Minder

Aankoopcriteria: Factoren om Philips smart TV aanbiedingen te vergelijken

Hoe ontspannend is het om thuis te komen van je werk, je benen uit te strekken op de bank en te genieten van je Philips smart TV! Het voelt nog beter als je veel geld bespaart als je koopt na verstandig aanbiedingen te hebben vergeleken volgens 4 belangrijke regels

 • Ruimte
 • Ambilight
 • Controle
 • 3D

Zie hieronder wat elk criterium betekent:

Ruimte

Voordat je de TV koopt, controleer je de ruimte waarin het toestel komt te staan. Bedenk dat versies met veel centimeters er qua inrichting onevenredig uit kunnen zien in de kamer. Grotere modellen vereisen zeer stevige steunen als ze ergens op worden gezet, en worden bij voorkeur aan de muur geplaatst.

Al zijn de kleinere modellen gemakkelijker in verhouding te brengen tot het decoratieve voorstel van de omgeving, met of zonder steun voor de tafel, hoewel ze het nadeel hebben dat ze kleiner zijn. Controleer ook het type standaard dat bij de verpakking van het product wordt geleverd.

Imagem de um homem deitado no sofá mexendo no controle remoto da smart tv.

Met een Philips smart tv wordt vrije tijd interactiever en comfortabeler. (Bron: Andriy Popov / 123RF)

Ambilight

Exclusief voor Philips smart TV’s, kan deze technologie zacht gekleurde lichtjes op de muur projecteren. Ze veranderen van positie en toon naarmate de beelden op het scherm veranderen.

Het slimme systeem leest pixels van elk beeld om kleuren te projecteren die passen bij de scènes op het scherm.

Grotere modellen bieden een groter aantal ambilights en extra standen om uit te kiezen: dynamisch of ontspannend. De kleinere Philips smart TV is minder toegewijd aan technologie.

Controle

Bij de Philips smart TV zit in de verpakking een handleiding in het Portugees en de afstandsbediening die toegang geeft tot alle functies van het slimme apparaat.

Soms worden bij de afstandsbedieningen geen batterijen geleverd. Al bij andere aankopen kunnen er zelfs extra eenheden alkaline bij zitten. Is er geen verschil tussen de prijzen, kies dan voor de aanbieding met batterijen.

Om zich van de concurrentie te onderscheiden verkopen sommige verkopers Philips smart TV’s met 2 afstandsbedieningen zonder de prijzen te verhogen.

3D

Wie alleen vanwege de 3D technologie een Philips smart TV zoekt, kan het beste kiezen voor modellen van 50 inch of groter. In de kleinere producten hebben de beelden misschien niet zo veel kwaliteit.

Als je niet om de meest geavanceerde 3D geeft, kun je geld besparen door kleinere versies te kopen. Overweeg of deze technologie echt belangrijk voor je is. Met al deze tips ben je klaar om je Philips smart TV te kopen.

(Featured image source: Petro Kuprynenko / 123rf)

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies