Laatst bijgewerkt: 16-03-2023

Onze selectiecriteria

29Onderzochte producten

52Bestede uren

19Beoordeelde onderzoeken

70Verzamelde opmerkingen

Een Spaans toetsenbord is een computertoetsenbord met de letters van het Spaanse alfabet erop gedrukt.
Beste Spaans toetsenbord: Onze selectie

Trust Spaans Toetsenbord

Ontdek het ultieme gemak van een spaans toetsenbord dat speciaal voor u is ontworpen: het Trust Volledige Grootte Spaans Toetsenbord. Dit toetsenbord heeft alles wat u nodig heeft voor optimale efficiëntie en productiviteit, zodat u moeiteloos kunt typen en navigeren in uw eigen taal.

Tosuny Spaans Toetsenbord

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Dit industriële stille toetsenbord is niet alleen spatwaterdicht, maar ook bestand tegen vervagen. Dankzij de natuurlijke duurzaamheid en stevige constructie hoeft u zich geen zorgen te maken over de levensduur van de letters op de toetsen. Geen software-installatie of batterijen zijn nodig – gewoon aansluiten en genieten van onbeperkt plezier.

Spaans toetsenbord: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Spaans Keyboard zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn een paar verschillende soorten Spaanse toetsenborden. Het meest gebruikelijke is het QWERTY toetsenbord, dat alle letters en cijfers op hun Engelse plaats heeft, en ook enkele tekens met accenten om woorden met accenten te typen. Andere mogelijkheden zijn AZERTY (Frans) of Dvorak indelingen die aangepast zijn aan de extra toetsen die nodig zijn voor het typen in het Spaans. Deze kunnen handig zijn als je de ene lay-out verkiest boven de andere, maar toch toegang wilt hebben tot je accenttekens zonder dat je in het instellingenmenu van je computer heen en weer moet schakelen tussen talen.

Het belangrijkste is de grootte van het toetsenbord. Het moet groot genoeg zijn om gemakkelijk te kunnen typen, maar klein genoeg dat het niet te veel plaats inneemt op je bureau of tafel. Een goed Spaans toetsenbord zal ook een cijfertoetsenbord hebben en een soort sneltoetsen voor veelgebruikte functies als kopiëren/plakken, ongedaan maken/redo enz.

Wie moet een Spaans toetsenbord gebruiken?

Iedereen die in het Spaans wil typen. Het is een geweldig hulpmiddel voor studenten, leraren en zakenmensen die met Spaanstalige klanten of cliënten werken.

Op basis van welke criteria moet je een Spaans Keyboard kopen?

De criteria om een Spaans toetsenbord te kopen zijn dezelfde als die je zou gebruiken om elk ander soort randapparatuur voor de computer te kopen. Je moet rekening houden met je budget, hoeveel ruimte je op je bureau hebt en welke mogelijkheden het biedt. Wil je bijvoorbeeld een draadloos toetsenbord dan is dat iets dat de prijs zal verhogen, maar het kan de moeite waard zijn er extra voor te betalen als het betekent dat je geen draden over je bureaublad hebt lopen of dat je je gemakkelijker kunt bewegen terwijl je typt.

Het eerste waar je op moet letten is de taal. Zorg ervoor dat het Spaans ondersteunt en niet een andere taal. Je moet ook nagaan of het een QWERTY indeling heeft of niet, en of er extra toetsen bovenop het toetsenbord zijn, zoals een numeriek toetsenbord, volumeknoppen enz.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Spaans toetsenbord?

Voordelen

De Spaanse toetsenbordindeling is ontworpen voor gebruik met de Spaanse taal. Je kunt er sneller en nauwkeuriger mee typen zonder je zorgen te hoeven maken over het overschakelen tussen talen of het gebruik van een andere toetsenbordindeling.

Nadelen

Er zijn geen nadelen aan een Spaans toetsenbord. Het is hetzelfde als een Engels toetsenbord, behalve dat het op elke toets andere letters en symbolen heeft.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • EMPIRE GAMING
  • Apple
  • Dell

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Spaans toetsenbord in onze review kost ongeveer 7 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 339 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Recensies