Laatst bijgewerkt: 16-03-2023

Onze selectiecriteria

27Onderzochte producten

71Bestede uren

25Beoordeelde onderzoeken

204Verzamelde opmerkingen

Een Wifi Picture Frame is een digitaal fotolijstje dat op je thuisnetwerk wordt aangesloten en foto’s weergeeft van elke computer of mobiel toestel op hetzelfde draadloze netwerk.
Beste Wifi fotolijst: Onze selectie

Nixplay Wifi Fotolijst

U zult nooit meer een moment missen dankzij de Nix-FamilyCircles software, waarmee u speelse afspeellijsten van foto’s kunt maken om speciale gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen en familievakanties te vieren en opnieuw te beleven. Bovendien maakt de Nix-SmartFace framing technologie gebruik van kunstmatige intelligentie om de beste kijkervaring te bieden door mensen automatisch te positioneren in uw foto’s.

Nix Wifi Fotolijst

Ontdek de superieure wifi fotolijst van het merk NIX, dé USB/SD-kaart digitale fotolijst bij uitstek sinds 2007. Bewonder uw scherpe, levendige foto’s (JPEG) en video’s (MPEG-4) op het indrukwekkende 10,1 inch 1280×800 HD (16:10) IPS-scherm, versterkt door ingebouwde stereoluidsprekers.

Youyu Wifi Fotolijst

Voor de finishing touch kunt u ervoor kiezen om de fotolijst horizontaal of verticaal op te hangen, dankzij de twee ophanggaten aan de achterzijde. Bovendien is er ook een afneembare voet voor zowel horizontale als verticale plaatsing. Standaard worden foto’s en video’s automatisch afgespeeld: stel simpelweg het gewenste tijdsinterval in voor automatisch afspelen en geniet van uw prachtige herinneringen.

Wifi fotolijst: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Wifi-fotolijsten zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten wifi-fotolijsten. Het eerste type is een digitaal fotolijstje dat via een ethernetkabel of een draadloze verbinding met je thuisnetwerk verbonden wordt, en het tweede type is een fotolijstje met ingebouwde wifi-mogelijkheden. Beide hebben hun voor- en nadelen, afhankelijk van hoe je foto’s in je huis wilt tonen.

Een goed Wifi-fotolijstje moet een grote geheugencapaciteit hebben en in staat zijn om hoge definitie foto’s weer te geven. Het is ook belangrijk dat hij gemakkelijk verbinding met het internet kan maken, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het overzetten van bestanden van je computer of laptop. Het frame moet ook een gemakkelijk te gebruiken interface voor navigatie hebben, vooral als het meerdere functies heeft, zoals mogelijkheden om muziek te spelen en om foto’s te bekijken. Kijk tenslotte naar het prijskaartje – de meeste frames zijn geprijsd tussen $50-$200, afhankelijk van hun mogelijkheden en de kwaliteit van de constructie; er zijn echter ook goedkopere modellen, maar die gaan misschien niet lang mee door de slechte bouwmaterialen die bij de fabricage ervan gebruikt worden.

Wie zou een Wifi-fotolijst moeten gebruiken?

Iedereen die zijn foto’s op een TV wil laten zien. Het is geweldig voor grootouders, ouders en kinderen tegelijk.

Op basis van welke criteria moet je een Wifi-fotolijst kopen?

Er zijn veel factoren waarmee je rekening moet houden bij het zoeken naar de beste Wifi-fotolijst. Je vindt er meer over in onze koopgids hieronder. Klik hier om hem nu te lezen.

Het is geen eenvoudig antwoord. Er zijn tonnen Wifi-fotolijsten in omloop die van honderden fabrikanten komen. We hebben een aantal Wifi Fotolijsten beoordeeld, en je kunt de beste voor jezelf vinden door hun eigenschappen naast elkaar te zetten in onze vergelijkingstabel hieronder.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Wifi-fotolijst?

Voordelen

Het belangrijkste voordeel van een Wifi-fotolijst is dat je je foto’s van overal ter wereld kunt laten zien. Je kunt foto’s rechtstreeks op het frame uploaden, of een online dienst gebruiken zoals Flickr en Picasa Web Albums. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken of je wel genoeg geheugenkaarten hebt met ruimte erop voor al je vakantiekiekjes.

Nadelen

Het grootste nadeel van een Wifi-fotolijst is dat hij gebruik maakt van de internetverbinding van je huis. Als je een beperkte bandbreedte hebt, kan dit problemen geven met andere apparaten die hetzelfde netwerk gebruiken. Een ander probleem is als er problemen zijn met je router of modem – deze zullen alle aangesloten apparaten op het netwerk beïnvloeden, ook je fotolijstje.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Hyjoy
  • Nixplay
  • Nixplay

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Wifi fotolijst in onze review kost ongeveer 100 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 14999 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Recensies