Laatst bijgewerkt: 08-10-2021

Omdat we ook als een digitaal team samenwerken, willen we je laten kennismaken met onze favoriete hulpmiddelen voor verschillende aspecten van onze virtuele samenwerking.
Organisatie

Asana is een geweldige manier om projecten te maken, te beheren en de voortgang ervan te markeren. Iedereen krijgt een rol toebedeeld en weet meteen wat er gedaan moet worden.

Website

https://asana.com

Projectbeheer

Toch hebben we gemerkt dat Basecamp beter geschikt is om eenvoudige projecten in ons dagelijks werk te beheren. Dat komt omdat Basecamp een zeer intuïtieve en eenvoudige gebruikersinterface heeft, zodat alle teamleden er gemakkelijk en snel hun weg in kunnen vinden.

Website

https://basecamp.com

Cloudopslag

Dropbox omschrijft zichzelf als een moderne, duidelijk gestructureerde werkruimte. Deze uitspraak is zeker waar, maar we gebruiken Dropbox vooral als cloudopslag om de meeste van onze bestanden op te slaan. Het gebruiksgemak en het geweldige UX ontwerp maken Dropbox beslist tot een van onze favoriete hulpmiddelen.

Website

https://www.dropbox.com/

Productiviteit

Voor de meeste mensen is de overstap van Excel, Word en PowerPoint naar Google G Suite met Google Sheets en vele andere programma’s in het begin onbekend.

Maar na een korte periode van gewenning besef je dat werken in de cloud gewoon veel efficiënter is. De Google G Suite bevat alle productiviteitsmiddelen die je nodig hebt: van agenda, e-mail en schrijfsoftware tot spreadsheets, je vindt het er allemaal.

Website

https://gsuite.google.com/intl/

Videochat

Misschien enigszins verrassend is ons favoriete videochat hulpmiddel niet Skype, maar Zoom. De transmissie is gewoon veel beter en het beeld wiebelt niet. We gebruiken Skype echter ook om vooral met externen te communiceren, want Skype is beslist meer wijdverbreid.

Website

https://zoom.us

Messenger

Slack is een van de belangrijkste hulpmiddelen bij Kaufberater.io en het centrum van samenwerking. De afzonderlijke afdelingen kunnen informatie uitwisselen en met elkaar communiceren in verschillende chats en kanalen.

Website

https://slack.com/

Beeldbron: rawpixel / pixabay.com

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies